2777
2789
عنوان

بنظرتون دخترم شش سالشه ساده لو هستش یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 957 بازدید | 46 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون اوایل خیلی توجه میکردین بهش و الآن کمبود توجه شده اینطوری میکنه.سعی کن شرایط رو متعادل کنی.

آره  تا نوه دومی نبود همه دورش بودن . یهو دومی اومد چون پدر مادرش میگفتن چرا به نوه اولی زیاد توجه میکنید یعنی بچه مارو دوست ندارید😑 درصورتی که به اونم محبت میکردن.. 

دیگه اومدن به دخترم کمتر محبت کردن

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
متاسفانه از بس اونو باباش عصبیم میکنن من مدام در حال دعوا کردنو غر زدنم. حوصله قربون صدقه زیادی نداش ...

خب پس خودت مقصری عزیزم،بچه علنا کمبود محبت داره ،دختر بچه اگر محبت از خونه دریافت نکنه دوسال دیگه بیرون خونه دنبالش میگرده

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
حالا دختر منم دقیق ۶سال و ۳ماهشه وحشتناک لجباز و بددهن شده ینی تقصیر خودمه خیییلی دعواش کردم ...بهش ...

عزیزم منم اینطورم .   من هر کاری کنم دخترم تقلید میکنه

متاسفانه از بس اونو باباش عصبیم میکنن من مدام در حال دعوا کردنو غر زدنم. حوصله قربون صدقه زیادی نداش ...

وای دلت میاد اخه.من زیاد میگم خیلی وقتا درحالی که اون مشغوله یا همیشه وقتی میخواد بره جایی صداش میکنم نگاش میکنم و میگمش خیلی خیلی دوست دارم .دیگه اونم عادت کرده اگه بخواد بره بازی هم بهم میگه مامان یادت نره دوست دارم

تو رو خدا باهاش مهربون باش مگه اون جز تو کیو داره من دارم دلمو خون کرده همیشه 

من فقط نفرینای مادرم یادمه الآنم واقعا نفریناش گرفته هر چی میخواست شدم دست طلا میزنم خاکستر میشه 😭😭😭😭

آقایون در تاپیکهام شرکت نکنید و درخواست دوستی هم نفرستید لااقل نی نی سایت و بذارید واسه خودمون باشه اه. دوستان تاریخ تولدم رو اشتباه زدم چون گیر داده بود که وارد کن منم یه چرتی وارد کردم

عزیزم منم اینطورم . من هر کاری کنم دخترم تقلید میکنه

سما تاحلا کتکشم زدی...من خیلی زیاد زدم خستم کرده انقدم ریزه میزس ک نگو

#ب‍‌ه‍‌ش‍‌ت‍‌ی ک‍‌ه ش‍‌م‍‌ا خ‍‌وب‍‌اش ب‍‌اش‍‌ی‍‌ن #ج‍‌ه‍‌ن‍‌م‍‌ش‍‌و م‍‌ی‍‌پ‍‌رس‍‌ت‍‌م .!!🥀
همه ی ما از اینکه دیگران ابراز علاقه کنن بهمون خوشمون میاد اون که بچه ست .حتما نسبت به افرادی که برا ...

مقصر خودمم از بس اذیتم میکنن حوصله قربون صدقه رفتن ندارم 

خب پس خودت مقصری عزیزم،بچه علنا کمبود محبت داره ،دختر بچه اگر محبت از خونه دریافت نکنه دوسال دیگه بی ...

آره منم میترسم بزرگ شه پسری بیاد الکی قربون صدقش بره این خام شه

مقصر خودمم از بس اذیتم میکنن حوصله قربون صدقه رفتن ندارم

والا همه اذیت میکنن .منم شاغلم تو مدرسه ۲۰ ..۳۰ بچه میام خ ته هم روانی تر 😑دعوا هم میکنم والا زیاد ولی حتما ابراز محبت رو هم دارم .

وای دلت میاد اخه.من زیاد میگم خیلی وقتا درحالی که اون مشغوله یا همیشه وقتی میخواد بره جایی صداش میکن ...

منم میگم گاهی اما عصبانیت غر زدنم بیشتر از محبته