2777
2789
عنوان

دیشب آقای قاضی رو دیدین

1080 بازدید | 91 پست

اون قاضی جوری با دختره رفتار کرد دلم میخواست برم چو تلویزیون بگم بسه دیگه نوبت منه🥲🥲😂❤

دختر شیرازی پر انگیزه🤤خدایا عاشقتم منو ول نکن❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بهش گفت منم یه دختر شبیه تو داشتم!!!!!

ینی چی

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊

چی بود جریان؟ من ندیدم

امروز ساعت ۱۲ آی فیلم

اللهم عجل لولیک الفرج💫🌿                                                      فردا جهان به سیطره شهسوار ماست....                         بگذار این دو روز ، گدا معتبر شود :)🤍🌊

ساعت چن کدوم کانال!

گفتم بالاتر