2777
2789

یک سال دوست بودیم بعدش اومدن خواستگاری وما بعد مدتی محرم بودیم 

من همش نگران بودم بهم دست درازی کنه 😐

استرس می‌گرفتم 

شهر مون جدا بود

چندین و چند بار هم با هم تنها بودیم و می‌رفتیم و میومدیم

اما نگران بودم 😐😐

واقعا تپش قلب می‌گرفتم 😐🤦

چقدر اسکل بودم 😐

خداروشکر از اون دوران سمی تموم شدم 😂🤣

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

😂😂😂پسر خوبی بوده کاری نکرده

آره 🤣🤣

یه بار یک هفته هم تنها بودیم شب و روز تنها 🤣🤣

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰
الان شاید گاهی اون یک هفته یادش میافته باخودش میگه اینم بخاطر تلافی اون روزها....😅

آخه اگه چیزی هم میشد من هیچی نمی گفتم 🤣

ینی نمی‌تونستم بگم 🤦

به کی میخواستی بگی خوب شوهرته دیگه

آره 🥴

ولی ترجیحم این بود تو خونه خودمون اتفاق بیوفته 🥴

آره 🥴ولی ترجیحم این بود تو خونه خودمون اتفاق بیوفته 🥴

الان تلافی میکنه عزیزم نگران نباش

ماهم حجلمون همون شب عروسی بود گاهی که خ...ن انجام میده میگه تلافی اون روزها🫤

سلامتی و خوشبختی دخترم
الان تلافی میکنه عزیزم نگران نباشماهم حجلمون همون شب عروسی بود گاهی که خ...ن انجام میده میگه تلافی ا ...

🤣خ...ن چیه