2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگر وضع مالی‌شان خوبه بنظرم یه تیکه طلا عم باید می آوردن اما اگر متوسط هستن خوبه بنظرم

برا خواهرش گفتن رسم طلا داریم یلدا بیارید برا من فقط یه پالتو نازک اوردن با یه بافت نازک 

دیروز طرفا ما میاوردن دخترها هر یکی تو دستشون جعبه سفید که توش یه چیزایی بود حالا نمیدونم چی بود ولی شاد وخوشحال بودن میرفتن دم در خونه ای

اکثرا آجیل وکیک به شکل هندوانه وطلا، ولباس هر چی لازم داری مثل چکمه وپالتو وبافت برای من اینا بود شاید هر کسی سلیقه ای داشته باشه

برا خواهرش گفتن رسم طلا داریم یلدا بیارید برا من فقط یه پالتو نازک اوردن با یه بافت نازک

خودتو مثل ادمای ندید بدید جلوه نده اول زندگی

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

مگه شوهرتون خودش نخریده ؟ ما خودمون دوتایی قبلا رفتیم خریدیم که به سلیقه خودم باشه بعد اون برد تزئین کرد آورد .برای منم طلا نخریدن