2777
2789

من اصلا دلم نخواد برم چرا ول نمیکنه🙁

خیلی آرزو دارم تو دنیا میشه توی دلت برام خوبشو بخوای❤️🥺 یعالمه حسرت‌ تو دلمه🥺🫧

خوب عروسش هستی اگه دعوت نکنه نارحت میشیم آخه مازنا چرا همش شاکی هستیم 

بنظرم خوشبختی یعنی وقتی صبح همسرت ❤نگاهت میکنه لبخند میزنی😊 پتومیکشی روسرت لبخند رولبت☺ چشمات میبندی 😉خوشبختی یعنی بچه هااز خواب بیدارمیشن 🤪باصدای مامان گرسنه م بازسرت از زیر پتودرنمیاری🤭 ولی باز باصدای بچه ها لبخندت پررنگ تربشه☺ چون دلت برای صداشون تنگ شدخوشبختی یعنی اون دوتا پسرکوچیک ازخواب بیدارشدن شروع کردن دعواکردن🥴 بخاطراینک کدومشون بیان بغلت وتوبازپتوروسرت ولبخندمیزنی😚 وخوشبختی یعنی وقتی پسربزرگت صدات میزنه مامان 🙎دومی صدات میزنه مامانا🧒وسومی صدات میزنه مانا👶 ومن اون لحظه هزاربرابراحساس خوشبختی میکنم سخته ولی بازخداروشکربرای همچین نعمت های که خداوند منولایقشون دیده 🙏همه خوشبخت هستن حتی با یه لبخندزیبا قدرلحظه هاروبدونیم 😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب عروسش هستی اگه دعوت نکنه نارحت میشیم آخه مازنا چرا همش شاکی هستیم

هرروز دوست داری بری نهار خونه ی یکی؟

هرروز دوست داری بری نهار خونه ی یکی؟

تو یه ساختمون هستین؟

بنظرم خوشبختی یعنی وقتی صبح همسرت ❤نگاهت میکنه لبخند میزنی😊 پتومیکشی روسرت لبخند رولبت☺ چشمات میبندی 😉خوشبختی یعنی بچه هااز خواب بیدارمیشن 🤪باصدای مامان گرسنه م بازسرت از زیر پتودرنمیاری🤭 ولی باز باصدای بچه ها لبخندت پررنگ تربشه☺ چون دلت برای صداشون تنگ شدخوشبختی یعنی اون دوتا پسرکوچیک ازخواب بیدارشدن شروع کردن دعواکردن🥴 بخاطراینک کدومشون بیان بغلت وتوبازپتوروسرت ولبخندمیزنی😚 وخوشبختی یعنی وقتی پسربزرگت صدات میزنه مامان 🙎دومی صدات میزنه مامانا🧒وسومی صدات میزنه مانا👶 ومن اون لحظه هزاربرابراحساس خوشبختی میکنم سخته ولی بازخداروشکربرای همچین نعمت های که خداوند منولایقشون دیده 🙏همه خوشبخت هستن حتی با یه لبخندزیبا قدرلحظه هاروبدونیم 😘
خوبه که ، مادر شوهر من دو سه ماه یک بار میریم یه حرفی یه کاری میکنه برم ۶ ماه دیگه بیام

از من دوست داره برم اونجا  بعد سفره جمع کنم کل ظرفای روزشو بشورم باهامم سرد برخورد میکنه تهش دوسه تا حرف رو دلم میذارع 

کلی حرف و‌جنگم پشتشه

عروس ما میاد خونه مامانم میخوره می‌ره براش خیلی عادی نیاد مامان براش غذا می‌فرسته 

ولی من به شخصه هر روز اصلا دوست ندارم 

عروس ما میاد خونه مامانم میخوره می‌ره براش خیلی عادی نیاد مامان براش غذا می‌فرسته ولی من به شخصه هر ...

افرین پیام  قبلیمو بخون باهام چیکار میکنه تو بودی هر روز میرفتی

اینا به شدت وابسته و خود شیفته ان . شما هر روزم بری میگه حالا شبا بمون .راضی نمیشن . عروسی درست ربطی نداره خونه مامانت هر روز میری که اونجا بری؟ هر چیزی باید قاعده و قانون داشته باشه 

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره

هر روز نرو عادت میکنه نری حرمتها شکسته نمیشه

براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه و با خوبی ها و بدی های زندگی بسازن و شوهرش رضایت بده به بچه دار شدن خواهرم و خداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده.. و اون زن که دشمن خواهر و شوهرشه دست از دعا و طلسم گرفتن براشون  برداره و  پدر شوهرش و اطرافیانش دست از کارهاشون که بهش ضرر میزنن بردارن ..خدایا به به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده ...صلوات