2777
2789
عنوان

شما جای من باشین چیکار می‌کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 43 پست
بنظرم اول ازش بپرس و اگه دلیل منطقی ای بود حلش‌کنینولی اگه‌نه خودت‌میدونی

دلیل منطقیش اینه ک زشت بوده نرم 😑😑

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عقد و بندازین عقب یمدت بهش فرصت بدهولی. سخته... من متاهلم همسرم یه همکار آقای مجرد داشت یه خانوم مجر ...

هووووف حالا اینام انگار همون پسرخ از یکی از دخترا خوشش میاد اون یکی هم سر جهازی من بوده 

هووووف حالا اینام انگار همون پسرخ از یکی از دخترا خوشش میاد اون یکی هم سر جهازی من بوده

یه شرایط خیلی بدیه من با اینکخ میدونم همسرم کار بدی نکرده ولی ناراحتم چرا غرور نداشته.. میگه دوستم گفت من تنهایی روم نمیشه اینو ببرم برسونم اعتماد ب نفس ندارم.. شوهر منم یجورایی بزرگی کردخ براشون مثلا... میدونی میدونم کلن اخلاق همسرم با پسراهم همینه یعنی غرور نداره زیادی مهربونه کمک میکنه ب همه... ولی باز من دوست نداشتم بره

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹

یه شرایط خیلی بدیه من با اینکخ میدونم همسرم کار بدی نکرده ولی ناراحتم چرا غرور نداشته.. میگه دوستم گ ...

اینم میگفت زشت بوده ن بگم !!!! 

وای بخدا سختمه با اعضای خانواده ی دور دعوا کردم از حرص 

پشت چشام باد کرده 

مشخصه بسیاااار خام و بچه س

حتی اگر بزور برده باشنش باید ناراحت این باشی که این اقا توانایی نه گفتن نداره ‌. 

﮼ توی ظلمت شمع خاموش میفروشی ابرام ؛یکیش رو روشن کن ببینن دارن چی میخرن!  ﮼
اینم میگفت زشت بوده ن بگم !!!! وای بخدا سختمه با اعضای خانواده ی دور دعوا کردم از حرص پشت چشام باد ک ...

اگه بتونی فراموش کنی ببخشی خیلی خوبه... وگرنه اذیت میشی... من بعد دوسال گاهی یادم میفته ناراحت میشم.... 

یه سوال چجوری متوجه شدی شما؟ خودش گفت

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹

دو ساله دوستیم و جدیدا نامزد کردیم من دومین دختر زندگیش بودم کلا اهل این چیزا نیست ولی حس می‌کنم بدش ...

شما شوهرتو بهتر از ما میشناسی....

خودت میگی شنا گر ماهریه..آب پیدا نمیکنه که شنا کنه....یعنی اگه موقعیتش پیش بیاد ایشون پایه هستن....

شما دومین دختر تو زندگیشی..ممکنه سومی و چهارمی هم پیدا بشه...ی کم حواستو بیشتر جمع کن...برای عقد هم هیچ عجله ای نداشته باش....باهاش حرف بزن و اتمام حجت کن....بگو شمال رفتی گند زدی.....اینجا گند زدی..همشم میگی من بیخبر بودم...من قسم حضرت عباسو قبول کنم یا دم خروسو.....دیگه همه چیز پیداس....همه چیز مثل روز روشنه

اگه بتونی فراموش کنی ببخشی خیلی خوبه... وگرنه اذیت میشی... من بعد دوسال گاهی یادم میفته ناراحت میشم. ...

اره خودش گفن 

خودش گفته میشه یجورایی چشم پوشی کرد از کارش چون اگه نیت بدی داشت مخفی میکرد که بتونه ادامه بده این ک ...

نمی‌تونممم کنار بیام خیلی چیزا رو بخشیدم