پشت سر هردختر موفقی دختری که تصمیم گرفته روی پای خودش وایسته🌿🌈 اگه به چیزی فکر کردی یعنی شده براش تلاش کن بهش میرسی♥️ مامان از روزی که رفتی شادی های ازته دلم منو هم باخودت بردی...1401/8/9💔😞ميشه واسه شادی روحش صلوات بفرستین؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
🥲🥲پس چرا عقب جلو کردن تایم ثبت نامو همون موقع ثبت نام میکردن دیگه اه
ایناروکه میشناسی
میخوان مارو دق بدن
پشت سر هردختر موفقی دختری که تصمیم گرفته روی پای خودش وایسته🌿🌈 اگه به چیزی فکر کردی یعنی شده براش تلاش کن بهش میرسی♥️ مامان از روزی که رفتی شادی های ازته دلم منو هم باخودت بردی...1401/8/9💔😞ميشه واسه شادی روحش صلوات بفرستین؟
ولی بچه ها من احتمال میدم که چند تا درسو حذف کنن ولی اینکه کلا یازدهم حذف بشه یکم بعیده ...
اره فک نکنم حذف بشه
فقط فرصت ترمیم بدن من یازدهمو خیلی گند زدم
تاریخ محیط زیست نهایی بوده خیلی چرته واقعادباید حذف بشن
تاریختون راحت بود؟چون دوستم 20 شد هی میگه خوب تصحیح کردن
اره راحت بود
دوستم از سوالات آخر هردرس خونده بود۱۷شد اکثرا از اونجا اوردن اگه اونارومیخوندم به جای متن نمره خوبی میگرفتم
ولی حجم کتاب خیلی زیاد بود منم فقط تونستم از ۲۵ درس ۱۹ تاشو بخونم
باتاریخم ارتباط خوبی نمیگیرم به خاطر همین گند زدم
تاریخ حجمش خیلی زیاده همش ادم یادش میره ولی چیزی نداره