2777
2789

بقیه هم جلوش همراهی میکنن.اخیرا دوتا عروسی رفتم اینطور بوده؟برچه پایه ایه؟کسی میدونه بگه لطفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شب عروسی متعلق به عروس ودوماده

هر کاری دلشون بخواد میکنن عزیزم

شما بدت میاد اینکارو نکن عزیزم

درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

فک میکنن کلاسه و میخوان الکو برداری از خارجیاو ی سری کلیپ اینستا کنن اما یاد ندارن چیز میشه تو عروسی ...

خارجی های بدبخت کجا ازین مسخره بازی ها میکنن

عروسی های ایران شو شده 

آدم حس می‌کنه رفته نمایش ببینه

قبل از اینکه گزارش بزنی لطفا ازم بپرس تا حلش کنیم ، بهت قول میدم سوءتفاهم شده و حرف منو بد برداشت کردی❤️من مسیحی هستم ولی تغییر دین ندادم و هیچ وجه تبلیغ نمیکنم ، خودم ارمنی هستم. خوبی هارو براتون از پرودگار آسمانی طلب میکنم😍

چرا زود گارد میگیری.سوال کردم

گارد نگرفتم عزیزم

خودمون یاد گرفتیم شعار بدیم همش بگیم دخالت نکنیم تو کار دیگران وقضاوت نکنیم ولی برعکس بیشتر زندگیه دیگرانیم

اتفاقا منم از این مورد به شدت بدم،ولی خب کسایی که اینکارو میکنن دوست دارن دیگه ،عروسی مال اوناست

درست بعدازرفتنش،وقتی که به مو رسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبم وهزارتیکه کردن......خدابغلم کرد،آرومم کرد❤مطمئنم توهم یه روزی میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞