2777
2789
عنوان

دختر خواهرشوهرم گفت هی خوشبحالت که

| مشاهده متن کامل بحث + 1083 بازدید | 45 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کجا من تهمت زدم خجالت بکش مشخصه چی گفتم چشماتو باز کن دوباره بخون شاید متوجه شدی

دقیقا منظورت چیزایی بود ک ما کاربرا گفتیم

یعنی ی جوری حرف زدی ک بقیه اینجوری برداشت کنن و نظر بدن 

حالا ک فهمیدی حس و تایپیکت اشتباس میخوای انکار کنی

من هر روز باید ی تایپیک اینجوری ببینم ک زن دایی تهمت میزنه ب دختر خواهرشوهر ک چشمش دنبال شوهرمهآخه م ...

الان مثلا من !

داییمو میبینم میگم خوشبحال اونی که زنش میشه🤔 منظورم اینه هم اخلاقش خوبه هم ظاهر نه چیز دیگه ای

در سرم جنگ های بسیاریست! و تنها کُشته اش منم....
دقیقا منظورت چیزایی بود ک ما کاربرا گفتیمیعنی ی جوری حرف زدی ک بقیه اینجوری برداشت کنن و نظر بدن حال ...

ن والا اصلا همچین چیزی نبود مگه تو یا کاربرای دیگه میخاین چکار کنیین ک من واقعیت رونگم میشناسمتون یاازتون ترسی دارم حرفمو راحت میزنم حالا تو هرجور دوسداری فکر کن تاثیری توی روند زندگی من نداره

وای خوب شد گفتی خیلی ترسیده بودم باحرف تو ترسم ریخت

🤣کلا جبهه داری عزیزم

تاپیک زدی ک تبادل نظر شه ما هم نظرمونو گفتیم ک راجع به اون دختر طفلی فکرای بدی نکنی

گاهی باید فرو ریخت برای بنای جدید🌿!'

شوهر خواستن چیز بدی نیست غریزه ایه که خدا تو وجود ادما قرار داده و طبیعیه دلش همدم بخواد ، داییش رو الگوی خوبی میدونه دلش میخواد شوهرش مثل داییش باشه

اینکه به زبون میاره از سادگیشه وگرنه ادم این حرفها رو پیش دیگران مخصوصا زن دایی زن عمو نمیگه 

زن عموت چقدر حرص خورده😆😆😆

اونموقه زن نداشت وقتی میخواست ازدواج‌کنه میگفت بگرد تو‌دوستات یکی که اخلاقش شبیه خودته پیدا کن 😁

بنظرم این مدل حرف زدنا معنی بدی نداره فقط میخوان بگن از شخصیت طرف خوششون میاد 

🤣کلا جبهه داری عزیزمتاپیک زدی ک تبادل نظر شه ما هم نظرمونو گفتیم ک راجع به اون دختر طفلی فکرای بدی ...

من فکر بد نکردم اخه بعضیا ذهنشون خیلی منحرفه بهت تحمیل میکنن ک اره واقعا همچین فکری داشتی انگار مثلا من راستشو بگم میخان جیرمو ببرن بعضیا راحتن عقل ندارن