2777
2789
عنوان

دختر خواهرشوهرم گفت هی خوشبحالت که

| مشاهده متن کامل بحث + 1111 بازدید | 45 پست

اشتباه برداشت نکن از نظرش داییش به عنوان یک مرد ویژگی های خوبی رو داره

منم یک دایی دارم که واقعا ادم خوبیه تمام دختر خاله هام میگن کاش یه مرد با ویژگی های دایی کوچیکمون گیرشون بیاد.... 

به دایی که حس بد ندارن!!! 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از عشق زیاد به داییش میگه ناراحت نشو منم نوجوون بودم به عموم میگفتم کاش عموم نبودی باهات ازدواج میکردم نیت بدی نداشتم فقط میخواستم بهش بگم چقد از شخصیتش خوشم میاد و در اخرم با یکی مث عموم ازدواج کردم 

اینا چیزای منظور داری نیست 

شما حساسی

دایی من هم مجرده همیشه میگه دوس دارم خانوم ایندم تیپ و استایلش شبیه تو باشه

این یعنی به من حسی داره؟ 

معلومه که نه

یا خیلی دخترا میگن دنبال پارتنری هستیم که مث بابامون باشه اخلاقش و.. اینا چیز بدی نیست

و اندوه آدمی برای پرواز🤍🦋🌿
فکرت درست کنمنم داییم خیلی دوست دارمفوق العاده مهربونهمنم همیشه از خدا ی همسر اینجوری میخوام

من هیچ فکری نکردم اتفاقا شمافکرتودرست کن ک کجاها ذهنت رفت از اینه همش حرف شوهرمیزنه بدم میاد

من هر روز باید ی تایپیک اینجوری ببینم ک زن دایی تهمت میزنه ب دختر خواهرشوهر ک چشمش دنبال شوهرمه

آخه مگه ما دایی نداریم و نداشتیم والا داییامونو دوس داریم اما روشون کراش نیستیم من و ۳ تا از دخترخاله هام دوتا از داییامونو دوس داریم بغل بوس محبت شوخی اما حالت پدر دخترانه 

آخه کراش رو دایی؟؟؟ مگه ن خدا؟؟؟!!

من هر روز باید ی تایپیک اینجوری ببینم ک زن دایی تهمت میزنه ب دختر خواهرشوهر ک چشمش دنبال شوهرمهآخه م ...

کجا من تهمت زدم خجالت بکش مشخصه چی گفتم چشماتو باز کن دوباره بخون شاید متوجه شدی

نمیدونم من ک کاریش ندارم خندیدم بهش ولی یجوری مگه شوهر شوهر بدم میاد

یچبیست و هشت سالش شده 

داره نگران میشه 

براش آرزوی خوشبختی بکن 

اگه تو دوست و آشنا مورد خوب داری براش معرفی کن