2777
2789
عنوان

اگه این اقاواقعاخیانت میگرد

124 بازدید | 12 پست

۲تاگوشیش میداد بهم یاهرشرطی میذاشتم قبول میکردهمش تایم خالی پیدامیکردمیامدپیش من 

من بهش سرهرچیزی شگ میکنم یعنی من شکاکم یاواقعاداره خیانت میکنه

نمیدونم عزیزم اگه چیزی دیدی ازش نه شکاک نیستی ولی اگه چیزی ندیدی و واقعا همیناییه ک میگی و خودت رو گول نمیزنی اره شکاکی

به هرچیزی که آسیبی زنی آن چیز جان گیرد..🕊️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یکی بود فقط من میرفتم پیشش خاموش میکرد گوشیشو وقتی بهش اعتراض میکردم میگفت نمیخوام کارگرا بهم تلفن بزنن که بعدها متوجه شدم زن داره کات کردم

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

چیزی ک نمیشه بگم ندیدم

پس شکاک نیستی

اگه چیزی ازش دیدی هیچوقت نبخشش چون حتما بازم تکرارش میکنه حتی اگه تکرارش نکنه شما همیشه بهش شک داری و حالت بده

پس شکاک نیستیاگه چیزی ازش دیدی هیچوقت نبخشش چون حتما بازم تکرارش میکنه حتی اگه تکرارش نکنه شما همیشه ...

متاسفانه بخشیدم الا۳ماه ولی میگفت مال من نیس اون پیام گردن نگرفت

متاسفانه بخشیدم الا۳ماه ولی میگفت مال من نیس اون پیام گردن نگرفت

دروغ میگه باور نکن

هیچوقت واسه جدا شدن دیر نیست

خودت رو توی اولویت قرار بده

قسم به چه کاری میاد باید تو عمل باشهدرچه حد بود خیانتش؟

گوشی هاش چک میکنم یه روزیه پیام دیدم ت گوشیش پیام دختربوداین به دختر میگ من زن دارم هی به من پیام نده اون دختره کلی پیام قلب شکسته فرستادبدگفت به خدادوست دخترداداششم هس ازش پول گرفت بددختده به من گفت به داداششت پول بدم میگ من گفتم اره پول دادداداشم ولش کردالاپولش میخواد