بدم میاد یا شوهرم هی میگ پسرم پسرم لامصب تو بزار اقدام کنیم شایدم حالا دختررر شد ناراحت مبشم ابنجور هی پسرم پسرم میکنن اخر سر دختر شد میخوره تو ذوقشون خب ولی من خودم دارم ذهنمو آماده مبکنم ک شایدم دختر باشه فلان هرچی باشه سالم و خوشگل باشه شوهرم خیلی بخورهه خیلی مغزیجات میخوره گردو و...از بین بچه هاش شهور من اینجور حالا مادرشوهرم میگ من مطمعنم بچه پسرم پسر میشه😐😐
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
مادرشوهرش همینن منم هفته اول فهمیدم باردارم یه عوق کوچیک زدم گفت معلومه بچت پسره😐💔الآنم یه گل دختر دارم باردارم البته که جونمون واسش میدیم ولی خب زرت و پرت بقیه هست
وای مثل من اصلا تو دهنشون نمیچرخید بگن دختر بعد واسه غربالگری اول که رفتم احتمال دختر داد اصلا مادرشوهرم یه حالی شد حرفایی زد که دلمو خیلی شکست ولی غربالگری دوم گفتن پسر از اون موقع دیگه چیزی نگفتن ولی حرفاشون اصلا یادم نمیره
میشه یه صلوات واسم بفرستین☺....خدایا نا امیدم نکن...❤