2777
2789
علیه کشورشون متن مینوشتن ضد ان..قلابی اومدن فرهاد رو کتک زدن و زندانم شکنجه کردن

وای دقیقا همون دلایل سریال شهرزاد 

خدایی یه کمم خلاقیت نشون ندادن🤣🤣

شما شهرزاد خودمونو دیدی؟من برا بار چندم دارم میبینم ولی حاضر نیستم یه بار این چرت و پرت ترکی رو ببینم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای دقیقا همون دلایل سریال شهرزاد خدایی یه کمم خلاقیت نشون ندادن🤣🤣شما شهرزاد خودمونو دیدی؟من برا ب ...

😂😂😂

و دلیل افتادن زندان فرهاد اسن بود یکی از ادم های اقا بزرگ رو هل داده افتاد زمین 

ولی فرهاد میگ من نکردم ..

.

من ایرانی شو ندیدمولی فقط شیرین خوب بازی میکنهترانه شونم افتضاحه

وای چطور ایرانیشو ندیدی داری ترکی رو میبینی؟؟؟

بهت حسودیم شد کاش حافظه ام پاک میشد از اول دوباره شهرزادوو میدیم برو شهرزاد خودمونو ببین کیف کن

وای چطور ایرانیشو ندیدی داری ترکی رو میبینی؟؟؟بهت حسودیم شد کاش حافظه ام پاک میشد از اول دوباره شهرز ...

😂😂😂اخه همدیگه رو ماچ میکنن

فرهاد شیر برنج پسته ای نمیخوره رمانتیک بازی در میارن

.