2777
2789

صلی الله علیک یا ام البنین سلام الله علیها

أم‌البنین‌یعنۍعباس‌داشتہ‌باشۍوبگویۍ «ازحُســღـــیـن؏ چھ خبــر؟!»...

جا؎زهـرا، بعدِزهـرا، مثلِ‌زهـرا مادر؎

هرچہ مادر هست قربانِ چنین نامادر؎..

ام البنین دخیلم  ....درمانده و ذلیلم 

تا ندهی مرام ....دست از تو برندارم 🥺🤲

اللهم عجل لولیک الفرج به حق خانم ام البنین (س)🌱

لطفا برای سلامتی و تعجیل در ظهور امام زمان هدیه به خانم  صلواتی بفرستید 💚

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

التماس دعا

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا به

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️
سلام بر ام البنین🌱

سلامت و حاجت روا باشید عزیزم 🤲🌱

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

بانوی_علی🖤وقتی همسرم عباس علیه‌السلام، با لبخند از سختگیری‌های مادرش در تربیت فرزندانش می‌گفت؛و می‌گفت مادرش اولین مربی شمشیرزنی و تیراندازی او و برادرانش بوده، نمی‌توانستم باور کنم و به خود بقبولانم که این تندیس بی‌نقص لطافت و زنانگی؛ و این عابده‌ی روزگار خود، نسبتی با شمشیر و کمان داشته باشد. تا اینکه روزی در بازار مدینه با دو زن مسافر از قبیله‌ی بنی کلاب ملاقات کردم. وقتی دانستند من عروس فاطمه کلابیه (ام‌البنین سلام‌الله‌علیها) هستم با خوشحالی مرا در آغوش گرفتند و بعد از پرسیدن حال و نشانی منزل،اولین سؤالشان، مرا از فرط تعجب بر جا خشک کرد: - هنوز هم شمشیر می‌بندد؟!- شمشیر؟! خیر!- پس برادرش درست می‌گفت که بعد از ازدواج تغییر کرده. پرسیدم: یعنی شما می‌گویید مادر همسرم، جنگیدن می‌داند؟! از پرسشم به خنده افتادند. سپس یکی از آنها عذرخواهی کرد و گفت: قبیله‌ی ما (بنی کلاب) به جنگاوری و دلیری میان قبایل، مشهور و معروف است و تقریباً همه‌ی زنان قبیله نیز تا حدی با شمشیرزنی و تیراندازی و نیزه آشنایی دارند اما خانواده‌ی فاطمه کلابیه در میان کل اعراب بلکه حتی در امپراتوری روم نیز معروف و مورد احترام هستند.فاطمه (ام البنین سلام‌الله‌علیها) در شمشیرزنی و فنون جنگی به قدری ورزیده و آموزش دیده بود که حتی برادران و نزدیکانش، تابِ هماوردی و مقابله با او را نداشتند؛ و بعد درحالیکه می‌خندید، ادامه داد: هیچ مردی جرأت و جسارت خواستگاری از او را نداشت.به خواستگاران جسور و نام‌آورِ سایرِ قبایل هم جوابِ رد می‌داد. وقتی از او می‌پرسیدیم که چرا ازدواج نمی‌کنی؟! می‌گفت: مردی نمی‌بینم؛ اگر مردی به خواستگاری‌ام بیاید، ازدواج می‌کنم.تا اینکه عقیل به نمایندگی از طرف برادرش امیرالمؤمنین علی علیه‌السلام به خواستگاری فاطمه آمد؛ او از فرط شادمانی و رضایت، گریست و گفت: خدا را سپاس، من به مرد، راضی بودم ولی خداوند مردِ مردان را نصیبِ من نمود.

از کتاب ماه به روایت آه👆

خدا همیشه ما رو میبینه...

رب صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم

سلامت و حاجت روا باشید عزیزم 🤲🌱

سلامت و حاجت روا باشید عزیزم 🤲🌱اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهماللهم صل علی محمد و آل محمد ...

سلام همچنین ان شالله همگی... ب نیت چهارپسرام البنین(س) چهارشمع روشن کنید و سوره یس و زیارت عاشورا بخونین... ان شالله حاجت رواشید.. البت من خودم حدیث کسا و زیارت حضرت عباسم میخونم. کنارش

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و فرجنا به

سلامت و حاجت روا باشید عزیزم 🌱