2777
2789
عنوان

ام البنین یعنی عباس داشته باشی و بگویی از حسین چه خبر🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 24 پست
نی نی سایت نیس که روزه خونی👎🏿

سلام عزیزم

روزه خونی نه دختر گلم،روضه خونی درسته.

دختر عزیزم،امروز روز وفات بانوی بزرگی هست.

ایشون ۴پسرش رو فدا کرد.

اشکالی داره که یادشون کنیم؟

از شجاعتش

از لطافتش 

از ایمانش

از وفاداریش 

....

ممنونم دختر گلم که پیامم رو خوندی

خدا همیشه ما رو میبینه...

بانوی_علی🖤وقتی همسرم عباس علیه‌السلام، با لبخند از سختگیری‌های مادرش در تربیت فرزندانش می‌گفت؛و می‌ ...

ممنونم از نوشته زیباتون عزیزم 💚

عاقبت بخیر باشید 🤲

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام همچنین ان شالله همگی... ب نیت چهارپسرام البنین(س) چهارشمع روشن کنید و سوره یس و زیارت عاشورا بخ ...

سلام الهی آمین عزیزم 

ممنونم که گفتین 

قبول باشه از همگی 🤲

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
سلام عزیزمروزه خونی نه دختر گلم،روضه خونی درسته.دختر عزیزم،امروز روز وفات بانوی بزرگی هست.ایشون ۴پسر ...

ممنونم از جواب به جا و محترمانه تون گلم 

خیر ببینین 

سلامت و عاقبت بخیر باشید 🤲

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

آجرک الله یا صاحب الزمان عج الله

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

سلام عزیزمروزه خونی نه دختر گلم،روضه خونی درسته.دختر عزیزم،امروز روز وفات بانوی بزرگی هست.ایشون ۴پسر ...

من نمیدونم شما چند سالتونه ولی من سی و خورده ای سن دارم

باشه شما درست میگی !! منتظر باشید دعاتونو بگیرید چون خیلی لطیفه و همینطور شجاع🤚🏻

من نمیدونم شما چند سالتونه ولی من سی و خورده ای سن دارمباشه شما درست میگی !! منتظر باشید دعاتونو بگی ...

دختر قشنگم من ۵۶ سالمه

و دختری به سن شما دارم.

ممنونم عزیزم

دعاتون میکنم که خدای مهربان همیشه دوستتون داشته باشه.

در پناه لطف و رحمت خدا باشید.

خدا همیشه ما رو میبینه...

✍ أگر عـباس پَروری 

کار هر مـــادر بود

غربتی هـــــزار﴿¹⁰⁰⁰﴾سالہ،

گریبانِ آخرین حسیـــــنِ زمیـــــن را نمی گرفت!

اُم الْبنینِ دیگری می باید

تا عــــباسش ،

در لابلای رقص شمشیرهـــــا

تمام أهل زمیـــــن را ، رسم یاوری بیاموزد.

{ السَّلامُ عَلَیکِ یَا أُمَّ البُدُورِ السَّوَاطِع 

فَاطِمَةَ بِنت حزَام الکلابیّة...

وَ حُبَّهُم عَلَى أَولَادکِ السُّعَدَاء..} 

🏴وفات ام الشهدا، مادر ادب حضرت ام البنین 

علیهاالسلام بر امام زمان ارواحنا فداه و منتظران

حضرتش تسلیت باد...💔🏴

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.