2777
2789
عنوان

حس شیشمیای قویی میشه بیاین پلیززززز

| مشاهده متن کامل بحث + 689 بازدید | 142 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیتونم مغزم یاری نمیکنه

منونگقتی گلم 

عشق جانم   توهمه زندگیمی پادشا قلبم  همیشه باش ازروزی ک واردزندگیم شدی انگارخداهمه ی دنیا روبهم داده یه تارموت وبادنیاعوض نمیکنم توعاشق ترین مرددنیایی ک عاشقانه دوستم داره ومن ب این عشق ایمان دارم پادشاه زندگیم افتخارمیکنم ب داشتنت خداجون مراقب یکی یدونم باش همیشه.سایت بالاسرزندگیمون ونی نی های آیندمون نفسم عاشقتم دلبرجان هرلحظه ک بهم میگی دوستت دارم جون میگیرم برای همتون آرزوی همچین عشقی دارم وخوشبخت بودن کنارعشقتون آرزودارم همتون ب عشقتون برسین وحاجت رواشین الهی آمین   دوکاربره
بستگی ب مدیریت درستتون داره انشالله پیدا میکنن ب زودی و شمام ب رفاه و ارامش میرسید نگران نباش دورت ب ...

با۳تابچه بعداز۱۰سال کار ی ازخدانترسی ازکاربیکارش کرد دوست دارم چنان زمین بخوره که بفهمه این تقاص کارش بوده دلم برا۳تابچم خونه ولی همچنان ساکتم 

بستگی ب مدیریت درستتون داره انشالله پیدا میکنن ب زودی و شمام ب رفاه و ارامش میرسید نگران نباش دورت ب ...

می‌خوام کار کنم ولی ی مانعی نمیزاره این مانع از جلو راهم میره؟اگه اره کی؟

با بال کوتاه. پی پرواز بلند! :)
نمیتونم مغزم یاری نمیکنه

میشه بگی نمره من اوکی میشه یا نه؟ابروم میره؟؟لطفا بگو خیلی کارم گیره

هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از هم‌نظرها به خوبی استقبال میشه🤣

فداتشم مخام انتقال جنین انجام بدم کی انجام میشه ایا مثبت میشه سر سالم ب دنیا میاد جنسیتش چیه

بیزارم ازت زندگی..... 
با۳تابچه بعداز۱۰سال کار ی ازخدانترسی ازکاربیکارش کرد دوست دارم چنان زمین بخوره که بفهمه این تقاص کار ...

شما بهش امید بده بزار حس قوی بودن  بهش دست بده ک با این اتفاقا نشکنه این همه کار هست راهنماییش کن اگه حوصله درستی نداره سر از دست دادن کارش 

حسی دارم میگم اون شخص بهتون هیچ حسی نداره تایپشو نمیدونم شمام ادم درست تر و بهتری تو مسیرتون سبز میش ...

میشه بگی من تو چند سارگی ازدواج میکنم با فامیل یا غریبه؟

«لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ»