2777
2789
عنوان

با جن زندگی میکنیم چند ساله کاریمون نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1142 بازدید | 81 پست
پدربزرگ پدربزرگ من ۲تا همسر داشته یه آدمیزار یه جن یا به قول خودشون پری.

جن ها قدیم خیلی با ادما سر و کار داشتن ولی الان نه 

به خصوص جلوی کسایی که میترسن ظاهر نمیشن 

چه شکلی بود؟؟؟من ازساعت۵صبح بیدارم. تو راهرو یکی در کمد جاکفشیمون رو باز کرد. به شوهرم میگم مسخره ام ...

احتمالا هست دیگه من قشنگ دیدم شبیه پیرمرد قد کوتاه مو سفید چهره اش خندان 

زندگی یک شور است زندگی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پسرمن سه سالش بود چندباربهم گفت که توی خونه یکی رومیبینه حتی یبار گف از تو دیوار اومد بیرون رفت داخل دسشویی الانم یادش می افتم می ترسم چون توی شهرغریب بودم وهمسرم کارش جوری بود دوسه روزی یبارمی اومد خونه،اما کلا توی اون خونه همیشه حس بد داشتم افسرده بودم خداروشکر برگشتم شهرخودمون

خودت رو دوست داشته باش وبه خودت تکیه کن 

ما خونه قبلیمون ویلایی بود بعد جلوش یه باغ بزرگ چن سال توش زندگی نکردیم بعد که برگشتیم چیزای عجیب غریب اتفاق می افتاد مثلا ما خواب بودیم اب حمومون باز میشد دوبارع بسته یشد فرداش می رفتیم میدیدیم تا از صابونمون گاز زدن خودشون رو باهش شستن 

بعضی موقع ها صدا خندشون رو میشنیدم 

شبامون پر از کابوس بود

و خونه یه سنگینی عجیبی داشت

همه تاپیک هام صرفا واسه انگیزه خودمه >>> لطفا واسه رسیدن به هدفم دعا کنید

پسرمن سه سالش بود چندباربهم گفت که توی خونه یکی رومیبینه حتی یبار گف از تو دیوار اومد بیرون رفت داخل ...

پسرم می گفت یه پیرزن زشت سیاه شبیه کلاغ

خودت رو دوست داشته باش وبه خودت تکیه کن 
حرف زدنش و ندیدم دیگه فقط حس میکنم هست کنارمونه دعا گرفتم سال اول احساس کردم بداخلاق شده وسایل نیزد ...

وسایل رو نمیزنن به هم . ازدهر جا که رد میشن وسایل چند متر دورتر جابجا میشه . از وسط آشپزخونه راه برن انرژی شون کابینتها رو باز میکنه . از کنار صندلی رد بشن صندلی حرکت میکنه . باهاشون کنار نیا ممکنه جسمت تسخیر بشه . تو خونه تون دعا هست هر جوری که شده بگرد و پیداش کن . همه جا رو بگردید .  

ادمای قبلی این خونه خیلی کثیف بودن انگار از همون موقع مونده بوده ۵ قل دارم قران گزاشتم و قران بلند ت ...

ادمای قبلی کثیف از نظر بهداشتی بودن یا ادمای بدی بودن؟ میخوام ببینم جذب چی شدن اینا که میگی

ماشالله🌸💗🎀