2777
2789
عنوان

الان کربلا هوا چطوره سرده کیا کربلا بودن تازگیا

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 99 پست
خیلی سرده حسینیه هم نرواذیت میشی حتماهتل برو ....آخرین بار خواهرم ایام فاطمیه اونجابود رفته بود حسین ...

ای وای خوب شد گفتین سرد باشه نمیشه خوابید شب ها

ممنونم اجرتون با خانم فاطمه زهرا

🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲

ایرانی یه غذاهانه حجاب سخت نیست اتفاقا راحته

خودت میدونی

حجاب به معنی چیزی که خودمون تو ایران انجام میدیم نیستا

بهم گفتن دست کش باید دستت باشه یقه لباست کیپ باشه یه تار مو پیدا نباشه تازه اگه باشه نقاب هایی هست که فقط چشم معلوم هست از اونا باید زد

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

امنیت تو کربلا خوبه کهشما چیزی شنیدی مگه

شما اونجایی اطلاع داری کی هست کی نیست ،پای بچت واسطه من تازه میگم فقط ۱درصد احتمال بده ،الان همه جا ریخته بهم امنیت نیست میگم تو میخای بری کربلا عزیزم اونم با بچه کوچیکت ،امر واجب نیست یکم بیشتر فکر کن ،اگه هم رفتنی شدی انشاالله با دل خوش بری و برگردی

🥴امضام نمیاد 
به نظرم نروهم رفیقم هم عموم رفتن گفتن چیزی به عنوان بهداشت که تو نمیبینی حتی رفیقم گفت اگه زمانی رفت ...

رفیق و عموی شما اشتباه گفتند

سه بار رفتم الحمدلله

هم تو اربعین هم غیر اربعین

نمیدونم چرا یک عده میگن تو عراق بهداشت نیست در حالیکه واقعا خوبه، حتی تو اربعین تو موکبها که غذا درست میکنن با دستکش و‌کاملا بهداشتی درست میکنن

اکر بهداشت نبود که ما باید مریض میشدیم، چرا نشدیم؟

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
نه والا بیکارم برم اونجا یهو جنگ بشه آواره بشم

منم میترسیدم ولی اشتباه میکردم کربلا از بهشت هم زیباتره

گوش نکردی مگه آهنگ هر کی که کربلا نرفته هیچ جایی رو ندیده................

ای وای خوب شد گفتین سرد باشه نمیشه خوابید شب هاممنونم اجرتون با خانم فاطمه زهرا

آره بااینکه مجرده میگه خیلی اذیت شدم مدام بهم  می‌گفت حسینیه نیا حتماهتل برو چون منم میخواستم برم بچه هم دارم فعلامنصرف شدم شاید عید یاتابستون برم

رفیق و عموی شما اشتباه گفتندسه بار رفتم الحمدللههم تو اربعین هم غیر اربعیننمیدونم چرا یک عده میگن تو ...

آفرین ایشون نرفتن فکر کنم میترسن طبیعیه

منم میترسیدم جنگ بشه و نرفتم متاسفانه تا اینکه پارسال برای اولین بار رفتم از بهشت هم زیباتره راست میگفتن

نه والا بیکارم برم اونجا یهو جنگ بشه آواره بشم

بله از پیامتون متوجه شدم که نرفتید

به بیکار بودن یا نبودنه مگه؟، ایشون شوق زیارت داره. مسافرت رفتن کلا سختی داره ولی اگه اینطوری نگاه کنیم که کسی نباید بره زیارت!

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
پیاده روی اربعین که نیست. غذاهاش که حتما ایرانی میدن. وحجاب هم دیگه کسی که همیشه چادر داشته باشه برا ...

بستگی داره کدوم هتل یا حسینیه بره

منم چیزایی که اونا گفتن رو گفتم عموم که تو محرم و...نرفته بود اما رفیقم هرساله میرن موکب دارن حتی گفته بود یکی از غذای عربا خورده حالش بد شده 

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

شما اونجایی اطلاع داری کی هست کی نیست ،پای بچت واسطه من تازه میگم فقط ۱درصد احتمال بده ،الان همه جا ...

مممنونم ۲دل شدم دیگه 

هتل برو .

تاحالا نرفتم فقط اومدم بگم التماس دعا♥🌱الهی راحت برید.

مامانم اینا حدودا دوماه پیش رفته بودن میگفتن دماش معتدل بود خوب بوده الان احتمالا سرد باشه

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱