هم رفیقم هم عموم رفتن گفتن چیزی به عنوان بهداشت که تو نمیبینی حتی رفیقم گفت اگه زمانی رفتید غذای ایرانی بخورید بعد یه ذره چادرت بره عقب بهت گیر میدن با بچه هم حجاب هم بکنی بینهایت سخته
«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
ما دفعه اخر که رفتیم خانوم بودیم کلا، مردی همراهمون نبود
چون کاروان خودش مسئول داره
دوستانی که میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی. عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
عزیزم متوجه نشدی ایرانی ها توی دمشق یهو گیر افتادن پرواز نبود برگردن،ببین اصلا کاری به دین و امام و مسلمانی و کافری ندارم ،الان یک درصد پیش خودت فکر نمیکنی اگه اتفاقی اونجا بیوفته با بچه کوچیکت میخای چیکار کنی امنیت نیست لطفا بخاطر بچت الان نرو
چی بگم تا حالا حسینیه نرفتم میخوام بدونم چجوریه بعد برای بچه ۳ساله هم جدا پول بدم یا ببرم پیش خودم ت ...
منم حسینیه نرفتم.هتل رفتم..تازه همون هتلاشم امکاناتش مثل ایران که نیست.دیگه حسینیه که قطعا امکاناتش کمه. مثلا شاید پتو وبالش میدن که صدنفر قبل از شما استفاده کردن. سرو صدا زیاده شب نمیتونی راحت بخوابی..
والا چه واججبه آخه اونم با بچه !!!چطوری میخواد پوشم بچه رو عوض کنه یا ببرنش دسشویی!!!!!!!کلا من بدون ...
شما رفتید تا به حال عراق؟
دوستانی که میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی. عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀