2777
2789
عنوان

مامانم اخرسر از دست داداش ناخلفم دق مرگ میشه الهی پسر خیر نبینی

| مشاهده متن کامل بحث + 3387 بازدید | 168 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب هم سن هستنمسیر زندگیشون متفاوت بودهخانم تو سن کم ازدواج کرده و حتما ظاهرش هنوزم زیبا و جوونه ک دا ...

چرا متوجه عمق ماجرا نیسی ن خیر زنه ی کوتوله خر سیاهه زیبا کجا بود خواستن نون خور کم کنن ردش کنن 

ی زن با دوتا بچه انقدر چ شباهتی با ی پسر مجرد داره لطفا دیگ ریپ نزن حوصله بحث ندارم

بله استارتر خودش گفت بهم ،،منظورم اینه دو تا بچه 18و 13داره سن تاهلش بالاست ،😑

فکر کنم افراد هم سن و سال حال همدیگه رو می‌فهمن، این مسئله فقط به ازدواج قبلی ربط نداره ، گاهی بخاطر عشق است گاهی سرکار بخاطر فهم دو طرفه از مسائل کاری و .... ، عشق آدم رو کور میکنه. اما حتما راه حلی داره. 

زمانی ک خونه پدرم بودم

یکی از اهالی اون کوچه همچین کاری کرد....

ی پسر سی ساله ی خانومی ک دوتا بچه بزرک داشت ولی از همسرش جدا شده بود رو صیغه کرد و تازه اون اقا پانزده سال از خانوم کوچکتر بود...

مادر پسر فهمید انقدر گریه و زاری  ک ولش کن ولی 

چه فایده اون خانوم زرنگتر بود تو صیغه از این مزد باردار شد و اقا مجبور شد باخانوم حتمی ازدواج کنه

باسر افتاد تو چاله!! 

گاهی اوقات اقا پیش برادرم میومد .چون داداششم سوپری داشت باهاش حرف میزد ک کاش من اینکارو نمیکزدم و ب شدت پشیمون ولی چه فایده دیگه؟؟!

برادز شماهم الان گرمه....چند سال دیگه میفهمه ک دیگه فایده نداره....اخه سی و پنج سال کم سنی نیست ک انقدر بچگانه فکر میکنه...

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

زنه با شما رفت و امد داره؟ میاد از شما پول یا چیزی میخواد؟ سلیطه بازیش با شما چطوره؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
شناسنامه ش رو نگاه کنید اگر عقدش نکرده ازسرش بندازید زنه رو .

عقدش نکرده هنو چجوری بندازیم خواهر ما میترسیم پسرمون قبحش بریزه و زنه حرفش ب کرسی بشینه

زنه سلیطه هس ما میترسیم همه همسایه هاشم میگن سلیطه هس