2777
2789
عنوان

از شوهرم قوی ترم و خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1555 بازدید | 78 پست

مسئولیت بده دستش غذاهای مقوی بخوره اخر هفته ها باشگاه بفرستش، شماهم زیاد از خودت مایه نذار همیشه جوان و پر انرژی نیستی که اینجور از خودت کار بکشی بفکر اینده ات هم باش

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
کلا مردا تحمل سختی را ندارنمریض شدنهاشون رو ببین، یه سرما میخورن انگار دور از جون دارن جون میدن.شوهر ...

با چی تقویت کنم؟

فک کن یه کارتن بزرگ بود ولی توش پلاستیک سبک بود 

اومد اونو بلند کنه نتونست 

من به راحتی برداشتم بردم...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا مردا تحمل سختی را ندارنمریض شدنهاشون رو ببین، یه سرما میخورن انگار دور از جون دارن جون میدن.شوهر ...

ن بابا کجا همه مردا این چیزی ان ک شمامیگید اون بیچاره هایی ک ۱۴ ساعت کارسخت میکنن یاتومعدنن چی 

بعضیا تن پرورن

مگه قرار هست اگر قوی باشه کتک بخوره ازش

اخه خیلی ها تاپیک میزنن ازشوهرم کتک خوردم .میگم تو از اونا یه امتیاز جلوتری . 🤭

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن

اتفاقا به موقعش به شدت هم قدرت بدنی بالایی دارن 

بحث اینه که اونا فکر می کنن فقط کار کردن وظیفه شون هست 

و خیلی راحت میان لم میدن و میگن خسته ایم چون میدونن که شما همه کار ها رو میکنی در نتیجه سعی میکنه تظاهر شدید به خستگی کنه 😂

و نود درصد آقایون همین هستن 

خسته ام،نفسم بالا نمیاد،قلبم درد میکنه،دلم مرگ می خواد،،ولی هنوز دختر کوچولو درونم بهم میگه؛نه مامانی دست نگه دار من هنوز کلی آرزو و رویا دارم،،منم تصمیم گرفتم بهش بگم چشم،،تنهام و فقط خودم و خدا رو دارم ولی این لشکر دو نفره می ارزه به همه دنیا 🌊🌧️🌏✨🐼۱۴۰۳/۱/۱۸
مسئولیت بده دستش غذاهای مقوی بخوره اخر هفته ها باشگاه بفرستش، شماهم زیاد از خودت مایه نذار همیشه جوا ...

وقتی میبینیم تلاشی نمیکنه مجبورم خودم انجام بدم 

باشگاه نمیره میگه یه روز تعطیلی میخام استراحت کنم 

با چی تقویت کنم؟فک کن یه کارتن بزرگ بود ولی توش پلاستیک سبک بود اومد اونو بلند کنه نتونست من به راحت ...

مگه میشه نتونه نمیخاد انجام بده وگرنه چطور تو میتونی واون نمیتونه ساده گیر اورده

اینکه آره ولی از لحاظ جسمی دوست داشتم قوی تر باشه مرد مگه نباید قوی تر باشه؟من کم بخابم زیاد کار کنم ...

ببین مولتی ویتامین بگیر بده بخوره ...غذاهای گرم و پرانژی ...قهوه ...بفرستش بره باشگاه و تو کارا هی ازش کار بکش کم کم قوی میشه نگران نباش

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
وااای دقیقا مثل ما نه طاقت گشنگی داره نه تشنگی . نه کم خوابی . هیییچچچ کاری ام نمیکنه همیشه خستس خدا ...

فک کن انقدر کم طاقت که ببخشید 

موقع رابطه که داره برای منو انجام میده یهو خابش میبره..

و واقعا حسم میره و ناراحت میشم

چیو بی اهمیتی کنم؟واقعا همیشه خستسجلو خانوادم یوقتا خجالت میکشم از فس و شل بودنشدلم میخاد گریه کنم

اشتباه میکنی خجالت ندارن هرکس یه جوره شاید شغلش خشکه 

مگه دزده یا قاتل خجالت میکشی