2777
2789
عنوان

پریود

168 بازدید | 38 پست

سلام خانما من پریودم ۴ روزه عقب انداخته 

من خیلی دقیق میشم 

از یه طرف من پردم سالمه ولی رابطه سطحی داشتم میترسم قطره ای چیزی بره داخلش 

استرس همه جونمو گرفته علائم هم فقط کمر درد دارم

کار خوبه خدا درست کنه... تو بساز تو بسازی قشنگتره...♡

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

پریود میشی منتها بخاطر استرس عقب افتاده

خدا از دهنت بشنوه خواهر دیگه دارم جون میدم زعفرون غلیظ خوررم 

آبغوره 

ورزش 

هرکاری کردم

بخاطر اینکه خیالت راحت شه تست انجام بده

قراره انجام بدم امروز یا فردا نامزدم ماموریه منترم بیاد بخره 

احتمالا امروز میاد

من دو هفته س عقب انداختم دختر 😅

درد اینه مامانمم هی میپرسه چرا پریود نشدی😂 میگم میشم دیگع چیکار کنم شاید بخاطر فصل دیر شده

یه دختر خانمی پریودیش 2 ماهه عقب افتاده و از طرفی پردش سالم بوده و ب گفته خودش هیچ دخولی صورت نگرفته و حالا بازداریش میدونی چجوری بوده؟؟؟ از طریق ترشحات اون اقا باردار شده چون میگن ک همون ترشحات هم حاوی کمی از اسگرم هست و کسی ک بخواد بد. شانسی بیاره اینجوری حامله شده... اینو یه ماما گذاشته لود تو پیجش کسی ک بدشانسی بیاره اینطوری میاره 

درد اینه مامانمم هی میپرسه چرا پریود نشدی😂 میگم میشم دیگع چیکار کنم شاید بخاطر فصل دیر شده

تو نی نی سایت تو این دو هفته خیلی ها اینطور شدن .من ک سونو ازمایشم دادم هیچی نیست .نمیدونم باید چی کنم ‌ .تااخر ماه صبر میکنم بعدش میرم دکتر اگه نشدم

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
یه دختر خانمی پریودیش 2 ماهه عقب افتاده و از طرفی پردش سالم بوده و ب گفته خودش هیچ دخولی صورت نگرفته ...

نترسون اسی رو 😂😂

منم شنیدم اما

یه دختر خانمی پریودیش 2 ماهه عقب افتاده و از طرفی پردش سالم بوده و ب گفته خودش هیچ دخولی صورت نگرفته ...

بله حرف شما صحیح ولی خب دوماه عقب افتاده باید یکم زودتر واکنش نشون میداد من الان ۴ روزه دارم خودمو میکشم😅

رحم نبوده جاروبرقی بوده😂😂😂

🤣🤣همونو بگو 

اسپرمه چه پدر سوخته ای بوده 

لعنتی حالا بخوای لیوان لیوانم اسپرم بفرستی داخل هیچی نمیشه 😅😅