2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

رب دار زعفرون دار فرقی نمیکنه

من چندین مدل بلدم یکیش که برامهمونی خیلی خوب میشه اینه:

مرغواغشته به زعفرون دمکرده می کنم بعدپیاززیاد رنده درشت می کنم کف قابلمه روغن میریزم بعدپیازای رنده شده بعدمرغای زعفرونی رومیچینم روش بعددرقابلمه رومیذارم زیرشوروشن می کنم باحرارت کم میذارم هردوطرف قشنگ بپزه اب که انداخت ابش که بخارشد رب هم میریزم توش تفت میدم بعدیه دونه سیرمیندازم نمک فلفل زردچوبه زنجبیل کاری دارچین یاچوب دارچین میریزم ربرکه رنگش تغییرکرد اب جوش میریزم تاجایی که روی مرغاروبپوشونه بعدمیذارم بپزه تاازابش حدودیه پیاله بمونه یه ربع اخرهم یه پرلیموبریز هرخورشتی میپزی اب جوش بریز توش اب سردنریز خیلی طعمش بهترمیشه

به نظرتون خوب میشه آخه مرغا رو سرخ نکرد

من تا حالا درست نکردم ولی دیدم ی بلاگر اینجور درست کرد خوب شد.

اگ سرخ کردنی میخای

اول ب مرغ زرچوبه و نمک و فلفل سیاه بزن تو روغن سرخش کن

بعد پیاز خلالی و هویج و فلفل دلمه رو بریز تو ماهیتابه مرغا رو هم بزار توش با اب و رب بزار بپزه. ادویه هاشم اندازه کن. اخرش زعفرون هم اضافه کن

ساقی به نور باده برافروز جام ما