2777
2789
عنوان

لطفا لطفا لطفا بیاین کمکم کنید😓😥حس توده تو گلو🙏🙏😔

| مشاهده متن کامل بحث + 7699 بازدید | 45 پست
نه اصلا ببین دقیقا این قسمت حس خفگی دارم

سلام خوبی آبجی. انشالله ک حالتون خوب باشه ومشکل رفع شده باشه. منم اینجوری شدم یه سه سال قبل دقیقن همین قسمت گلوم اذیت می‌کرد وتوسال ۹۹زمستون چند ده میلیون هزینه کردم ولی متاسفانه هرفوق تخصصی رفتم منو چون ۲۶سالم بود میگفتن چیزیت نیس وحیف اون همه پول ک بیخود هزینه کردم وبا همون وضع گفتم بزار هرچه میشه آخرش میشه دیگه بیخیال دکتر رفتن شدم ۶ماهه بیماریم پیشرفت کرده وسراسری علائمی پیداکردم ک همون پزشکانی ک ۳سال قبل ویزیتم کردن الان میگن چرا انقد دیر آمدی وپیش دکترایی ک سوادکمی داشتن رفته بودی واین بیماریت پیشرفت کرده چیزخوبی نیس ولی دکترایی ک ۳سال قبل بهم میگفتن ازماسالم تری پول زیادی داری بیخود همش دکتر میای پولات زیادی هس وگرنه هیچیت نیس وبرو مث قبل تفریح وزندگیتو بکن ولی ۳ساله اذیت بودم پیش هر طبیبی رفتم چ سنتی چ مدرن چ اون خانمای تل گیر ولی استخونی یاهسته چیزی توگلوم نبود وخیلی بخدا ۳سال سختی کشیدم اون آدم شاد وشیطون همیشه تواین ۳سال هیچوقت نبودم ونمیدونم خاست خداست هراتفاقی وبیماری ازسمت خداست ولی توروخدا هیچوقت ب حرف یه دوسه تادکتر بسنده نکنید اگ آدم سالم باشه ک دیوونه نیس سمت دکترا بره. مراقب خودتون باشید دکترا سوادزیادی ندارن وبیشتر ب استرس واینا ربط میدن وقتی سالم هستیم و یهو مریض میشیم جسم مال ماست ن دکتر ها و می‌بینیم علایم جسمی بهترنمیشه بهتره ب چند دکتر دیگه هم مراجعه کنیم انشالله ک شما مشکلتون یه عفونت ساده حنجره واینا هست ولی اندوسکوپی مری واستروسکوپی برای اطمینان وخیالتون راحت باشه انجام بدید و دعامیکنم همیشه سالم باشید وهیچوقت برای شما وهزیراتون مشکل وبیماری پیش نیاد

سلام خوبی آبجی. انشالله ک حالتون خوب باشه ومشکل رفع شده باشه. منم اینجوری شدم یه سه سال قبل دقیقن هم ...

سلام 

مگ بیماریتون چی هست ؟ ک میگین پیشرفت کرده

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام خوبی آبجی. انشالله ک حالتون خوب باشه ومشکل رفع شده باشه. منم اینجوری شدم یه سه سال قبل دقیقن هم ...

منم این مشکل رو دارم دقیقا یک ساله

عکس گلو و مری گرفتم سالم بود

خودم حس میکنم از معدمه

چون درد و رفلاکسم اضافه شده ب این مشکلم

بعد غذا همش حس میکنم لقمه بزرگ تو گلومه

تا چن ساعت این حس دارم تا غذا هضم بشه حس خفگی دارم

مشکل شما چیه توروخدا بگین

منم کم سن سالم ۲۳ سالمه

من در عرض یک شب یهو این حس اومد سراغم و تا الان تموم نشده....دراز ک میکشم انگار وزنه رو گلومه

من قبلا درد معده نداشتم رفلاکسمم دائم نبود

الان هم گاهی درد دارم هم رفلاکس دائم هرروز برا رفلاکس دارو میخورم

انگار اون قسمت گلوم یه چیز گیر کرده غذایی ک خوردم از اون قسمت گلوم با خر ببخشید باد گلو برمیگرد هی ت ...

سلام خوبی ببین منم دقیقا مشکل تورودارم لااین تفاوت که واس من قسمت چپ گلوم عین یه توده ورم بزرگ شده توروخدا بگو چی کارکردی درمان شدی چی بود اون

عزیزم شما بهتر شدین؟ 

منم دوساله درگیرم ولی پیش هردکتری میرم میگن گلوت مشکلی نداره، درصورتیکه خودم اون زائده های گوشتی ته گلوم رو به راحتی میتونم ببینم، نمیدونم چجوری دکترا میگن چیزی نمیبینیم.. این زائده ها احساس میکنم نسبت به قبل بیشتر شدن و بزرگتر.....

شما بیماریتون چی بود؟

بعد یه ناراحتی یا استرس بزرگ اینجوری شد ؟

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!