2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مهریم ۴۰۰ تا سکه بود. بهم همیشه میگفت مهریه ات خیلی زیاده اینم یه دینه گردن من بیا بریم کمش کن منم ب ...

اگه دین حالش بود همون صد تا رو باید نقدا میدان ، حالا هم بگو شرط بخشیدن دویستا این بوده صدتا نقد بده چون نداده من نمیبخشم ، اگر هبه نامه باشه قبوله اگر نباشه اصلا دادگاه قبول نمیکنه

پ همون با پدرش حرف بزن

باباش تهش طلاهامو بهم بده عمرا شوهرم هیچی نمیده بهم 

به نظرت دخترمو بدم بجاش ۵ تومن ازش بگیرم با طلاهام؟ بعد دخترمو بکشم سمت خودم دیگه نره پیش باباش؟

اگه دین حالش بود همون صد تا رو باید نقدا میدان ، حالا هم بگو شرط بخشیدن دویستا این بوده صدتا نقد بده ...

امضا دادم محضری. نوشته دریافت کرده اون ۳۰۰ تارو

منم داغ بودم امضا کردم بخاطر زندگیم نمیدونی این چه لاشخوریه

سالی یه سکه به چه دردم میخوره دهنمو سرویس میکنه تا اخرش بیخیال شم. من بایه لاشخور طرفم

رییس قوه قضاییه طرح قسط بندی سکه براساس شغل طرف گذاشته ولی توافقی جدا بشی خیلی دردسرنداره ولی خوب مهریه رو نمیده بهت ولی تو راضی نباشی دینی بر گردنشه تا قیامت

امضا دادم محضری. نوشته دریافت کرده اون ۳۰۰ تارومنم داغ بودم امضا کردم بخاطر زندگیم نمیدونی این چه لا ...

چند مدت طول کشیده ۳۰۰تا سکه چطوری پرداخت کرده از کجا خرید چطوری پول داده برا دادگاه باید اثبات کنه بگو کلک زده قرار بوده پرداخت کنه تو محضر گفت میریم خونه بهت میدم نداد چون پرداخت نکرده اثباتش سخت نیست تعداد زیاده مبلغ زیادی می‌شده با پول دستی نمیتوانسته تهیه کنه راحت میشه اثبات کرد که صوری هست

باباش تهش طلاهامو بهم بده عمرا شوهرم هیچی نمیده بهم به نظرت دخترمو بدم بجاش ۵ تومن ازش بگیرم با طلاه ...

نه همون طلاها بگیر زیر به زیر اقدام کن نزار بفهمه میخای طلاق بگیری کارت اروم پیش ببر باوکیل اگرم فهمید زدت به وکیل بگی میدونه چطور قانونی حقت ازش بگیره اونوقت دادگاهی میشه میری میگی امنیت جانی ندارم وکیل هم مدارک نشون میده اونوقت قاضی پشتت درمیا حقش میزارن کف دستش  نمیزارن شوهرت نزدیکت بشه میتونی با خیال راحت طلاقت بگیری

چند مدت طول کشیده ۳۰۰تا سکه چطوری پرداخت کرده از کجا خرید چطوری پول داده برا دادگاه باید اثبات کنه ب ...

واقعا میشه همچین چیزی؟؟؟ قبول میکنه دادگاه؟؟؟؟ خدا کنه اینطور باشه

امضا دادم محضری. نوشته دریافت کرده اون ۳۰۰ تارومنم داغ بودم امضا کردم بخاطر زندگیم نمیدونی این چه لا ...

البته صد تا هم خیلی هست کم نیست بخوای اذیتش کنی کار ندارم ، تو اگر خواستی اجرا بزاری ۴۰۰ بزار اگر اومد گفت پرداخت کردم بگو چطوری پرداخت کردی   دادگاه خودش تحقیق می‌کنه مشخص میشه پرداخت نکرده ، اصلا شما مطرح نکن که این اتفاق افتاده تا اون بیاد بگه اگر گفت بگو کلا سرم گذاشته قرار شد پرداخت کنه نکرد من بخاطر زندگیم چیزی نگفتم

واقعا میشه همچین چیزی؟؟؟ قبول میکنه دادگاه؟؟؟؟ خدا کنه اینطور باشه

بله چون مبلغ زیاده ، باید اثبات کنه  اگر پول داده به چه حسابی واریز کرده ، اگر سکه خریده از کجا خریده فاکتور بیاره و اثبات کنه که از فلان جا خریده

رییس قوه قضاییه طرح قسط بندی سکه براساس شغل طرف گذاشته ولی توافقی جدا بشی خیلی دردسرنداره ولی خوب مه ...

اخه از وقتی ازدواج کرده جواز مغازه ای که با پدرش شریکه رو بعد از اینکه وقتش گذشته دیگه تمدیدش نکرده و یجورایی جواز خودش باطل شده. بهش گفتم چرا تمدید نمیکنی گفت عههه زرنگی من تمدید کنم فردا روزی بخوای حرکتی بزنی من صاحب مغازه محسوب میشم دهن منو باهاش میخای سرویس کنی ازم مهریه بگیری

تا این حد عوضیه

نه همون طلاها بگیر زیر به زیر اقدام کن نزار بفهمه میخای طلاق بگیری کارت اروم پیش ببر باوکیل اگرم فهم ...

ای خدا یعنی به همین راحتی میشه؟؟؟ اخه نمیدونی که چقدررر زرنگه