مردیکه عوضی مگه ب زبون اونه که هیچی بهت نده اجرت المثل داری اندازه چند سالی که براش زندگی کردی جریمه ...
مهریم ۴۰۰ تا سکه بود. بهم همیشه میگفت مهریه ات خیلی زیاده اینم یه دینه گردن من بیا بریم کمش کن منم بتونم اموالمو از اسم بابام بزنم به اسم خودم. منم میخواستم زندگی کنم میخواستم پیشرفت کنم فردا یچی شد نگه بخاطر تو این بلا سرم اومد. رفتم ۳۰۰ تاشو محضری بهش بخشیدم چون واقعا دوسش داشتم اما اصلا نفهمییید بجا دستت درد نکنه گفت بیشتر از اینم بهت نمیرسید الان بیشتر از ۱۰۰ تا نمیدن
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
مهریم ۴۰۰ تا سکه بود. بهم همیشه میگفت مهریه ات خیلی زیاده اینم یه دینه گردن من بیا بریم کمش کن منم ب ...
خوبه وقتی اون زندگی رونمیخادگلم شماهم پا پیش نشو ولش کن بهش بگو تاحالاهم خیلی خانومی کردم باهات ساختم فک خودتو بکن ببین ب روش نیار مهریه رو میره تمام اموالشو ب اسم فامیلش میزنه تا قطعی شدن طلاق اونوقت بگومهرمومیخام