2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین شرایط داره اگه اعتیاد داره یا آزمایش وبرگه کمپ میشه جدا شد اگه دست بزن داره باید با رد کبوداین چیزا بری پزشک قانونی وشکایت اگه نفقه نمیده اینا هم شکایت بکنی ولی الان خیلی سخت میگیرن میفرستن حل اختلاف و مشاوره اگه بتونی توافقی از هم جدا بشین خیلی راحت تره 

چرا

۱۰ ساله ازدواج کردم

از همون اول شوهرم به دلم ننشست

همه راضی بودن چون از یه خانواده اسم و رسم دار و پولدار بودن

اما نه ظاهرش خیلی خوب بود و نه من دوسش داشتم

ماهای اول که میومد دیدنم من از خونه میرفتم

ولی بعده ۶ ماه کم کم ازش خوشم اومدو بهش علاقه مند شدم

خونوادش یه شهر دیگه بودنو خودش تهران میخواست ساخت و ساز شروع کنه اولین خونه رو ساخت و برای دومی به مشکل خورد

برای همین با وجود اینکه بهش گفته بودم من هیچوقت شهرشما نمیام برا زندگی گفت من کلاهمم بیفته اونجا برنمیگردم ازم خواست که فصلی اونجا باشیم تا به پدرش کمک کنه

اوایل فقط تابستونا میرفتیم و من با خانوادش تو یه خونه زندگی میکردم اما بعد ها هرسال یه ماه به موندنمون اضافه شد و در نهایت فقط ۵ ماه خونه خودمون میبودیم

برا خانوادش خونه جدا ساخت بعده ۸ سال جدا شدیم از خانوادش

از  همون اول بد اخلاق بود مدام باهام دعوا میکرد اخلاقش تنده.دست بزن داره و من تمام این سالا تحمل کردم.خانوادمو تحویل نمیگرفت و وقتی برمیگشتیم خونه خودمون حسابی اخلاقش بدتر میشد بینهایت به پوشش حساسه و به کوچکترین چیزا گیر میده

ببین شرایط داره اگه اعتیاد داره یا آزمایش وبرگه کمپ میشه جدا شد اگه دست بزن داره باید با رد کبوداین ...

تایپ کردم که چرا میخام جدا شم ولی هیچکدوم از این شرایطی که نوشتی رو ندارم

اره یه دختر ۹ ماهه دارم.۱۰ ساله ازدواج کردم😔😔 خیلی تحمل ‌کردم خیلیاااا

آخی واقعا عجب زندگی سخت شده با این وجود میخای با ی بچه نه ماهه جدا بشی حتما دیگه قابل تحمل نیس دخترشودوست داره

۱۰ ساله ازدواج کردماز همون اول شوهرم به دلم ننشستهمه راضی بودن چون از یه خانواده اسم و رسم دار و پول ...

برین مشاوره باهاش صحبت کن ببرش شاید درست شد اگه دیدی باز زدت اذیتت کرد رفتارش تغییری نکرد جداشو