تکراریتکراریتکراری مدیر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 7005 عنوان بنظرتون تنها برم کربلا آخه همسرم نمیاد بنظرتون مادرشوهرم حرف درمیاره برام | مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 37 پست آخه نمیاد منم دلم پر میکشه 🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲 امروز | 04:54 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sama97 عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 9797 تو یک سال ۲بار رفته کربلا؟ فکر کنم قبلیش را پارسال رفتداداشم خیلی خیلی مذهبیه مثل مامانم شده
تکراریتکراریتکراری مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 7005 شوهرم مذهبی نیست اهل مشروبه الانم کاناداس اون سر دنیارو من کارهاش تاثیر گذاشتهاز اون برم از خدا دلگی ... ما آدم ها کار شیطان رو مینویسیم پای خداوندمیگیم تو اینجوری کردیدیگه نمیگیم شیطون نمیگیم نفس اماره 🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲
منچ9 عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 12471 آره با کاروان میرمچی بگم همسرم منو میترسونه با دخترم رفتم مشهد باکارواناز مادرش قائم کرد الانم نگو هر جور به صلاحته ولی از من میشنوی حتما برو.....شیفته و دلباخته آقا میشی من تابستون خدا بخواد حتما دوباره میرم دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
تکراریتکراریتکراری مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 7005 فکر کنم قبلیش را پارسال رفتداداشم خیلی خیلی مذهبیه مثل مامانم شده خب خداروشکر کاش داداش منم مذهبی بود و پاش به گناه باز نمیشد و ازدواج میکرد دعا کن همه پسرها ازدواج آسان داشته باشن 🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲
تکراریتکراریتکراری مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 7005 الانم نگو هر جور به صلاحته ولی از من میشنوی حتما برو.....شیفته و دلباخته آقا میشی من تابستون خدا بخو ... مممنونم چشم میرم وقتی آدم به سمت معنویت میره توهین و تمسخر دیگران نباید مهم باشه 🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲
sama97 عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 9797 خب خداروشکر کاش داداش منم مذهبی بود و پاش به گناه باز نمیشد و ازدواج میکرد دعا کن همه پسرها ازدواج آ ... داداشم تا ۲۵ سالگیش اصلا مذهبی نبود یهو رفت سه شب اعتکاف از اعتکاف اومد بیرون شد ی ادم دیگه کلا تا الان که ۱۵ سال میکذره اصلا این ادم اون ادم نیستخدا کنه برادر شمام همین جوری بشه همینطور خودم
تکراریتکراریتکراری مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 7005 برو منم با دخترم رفتم شوهرم نیومد شوهرشما هم مذهبی نیست زیاد؟ 🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲
تکراریتکراریتکراری مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 7005 داداشم تا ۲۵ سالگیش اصلا مذهبی نبود یهو رفت سه شب اعتکاف از اعتکاف اومد بیرون شد ی ادم دیگه کلا تا ا ... انشااللهکافیه این ۳تاکتاب و بخونین زندگیتون زیرو رو میشه ۳دقیقه درقیامت شنود تقاص 😊😊😊😊😊 🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲
منچ9 عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 12471 مممنونم چشم میرم وقتی آدم به سمت معنویت میره توهین و تمسخر دیگران نباید مهم باشه چشمت روشن عزیزم برای منم دعا کنید من خودم چادری ام جدیدا همه گله میکنن چرا پوشش تو عوض نمیکنی اخه این چیه🤕 دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
تکراریتکراریتکراری مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 7005 الانم نگو هر جور به صلاحته ولی از من میشنوی حتما برو.....شیفته و دلباخته آقا میشی من تابستون خدا بخو ... یه خانمی میگفت پسرم سالی ۵ یا ۶ بار نره کربلا آروم و قرار نداره پسرش طلبه بود 🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲
تکراریتکراریتکراری مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 7005 چشمت روشن عزیزم برای منم دعا کنید من خودم چادری ام جدیدا همه گله میکنن چرا پوشش تو عوض نمیکنی اخه ای ... شیاطین انسانی هستند اصلااااااااااا و ابداااااااااا گوش نده که بیچاره میشی 🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲
تکراریتکراریتکراری مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 7005 شیاطین انسانی هستند اصلااااااااااا و ابداااااااااا گوش نده که بیچاره میشی سعی کن کمتر ببینمشون و هم صحبت نشو باهاشون میخوان ایمانتو سست و ضعیف کننایمانتو بدزدن تقویتشده کن تا قوی بشی ریشه ش 🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲
منچ9 عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 12471 شوهرشما هم مذهبی نیست زیاد؟ چرا هست ولی سره کار بود ایشون تنها میره گلم دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
منچ9 عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 12471 شیاطین انسانی هستند اصلااااااااااا و ابداااااااااا گوش نده که بیچاره میشی اره دقیقا من ۳۷ سالمه اجی😍ولی خب شیطان همیشه در کمینه دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
تکراریتکراریتکراری مدیر استارتر عضویت: 1397/03/29 تعداد پست: 7005 چرا هست ولی سره کار بود ایشون تنها میره گلم خب خداروشکر الحمدالله دعا کن همسر منم آدم بشه مذهبی بشه 🍀🤲الهم صل علی محمد وآله محمد و عج فرجهم🍀🤲