خانما باور کنید صد درصدددددد نتیجه میده هر کدومتون زگیل دست داره یا دور وریاتون دارن اینو بهش بگید انجام بده یکمی سیمان برداره با اب قاطی کنه زیاد ابکی نشه بعد دستاتونو توی همون سیمان بزارید حدود 10 دقیقه بمونه و بعد که خشک شد دستاتون رو بشورید این روش رو فقط یک بار یا دوبار استفاده کنید در عرض یک هفته تا دو هفته همشون از بین میرن و دیگه برنمیگردن من خودمم باورم نمیشد واقعا خیلی خوشحالم اخه نزدیک هشت تا زگیل تو دستم داشتم خیلی بزرگ میترسیدم برم دکتر بسوزوننش آخه میدونستم خیلی درد داره همین روشو فقط یک بار امتحان کردم خیلی عجیب در عرض 10 روز از بین رفتن وای چقدر راحت شدمم خدایا 🥺🥺🥺 حتما فقط این روشو امتحان کنید و دیگه نمیخاد برید بسوزونید و روغن اینا بزنید اگر نتیجه گرفتید حتما دعام کنید
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
وای انگار نوشته خداست برای من همین امشب داشتم بهش فکر میکردم چیکار کنم با این زگیل ها که باز ...
وای عزیزم خدارو شکر اره فقط 10 دقیقه بزار تو سیمان مثلا امروز یه بار بزار بعد سه یا چهار روز دیگه هم دوباره بزار همین کافیه بعد میبینی کم کم کوچیک میشن و از بین میرن کلن