2777
2789
عنوان

لطفاااا بیاین بیاین در مورد مادرشوهرمه

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 36 پست
تو فرهنگ ما احترام به بزرگتر ها نهادینه استو تو دینمون دوست عزیزم

فرهنگتون اشتباه اموزش داده دوست عزیز 

گل بگیرن این فرهنگِ بی فرهنگی رو 

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دیگه تا کی بگم مادر بیا برین بهم

ول کن اینها رو 

کشی ک بهت احترام نگذاره لیاقتش چاه فاضلاب هم نیس 

بره پیش همون عروس چادری موردعااقه ش 

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚
قابل تغییر نیست فرهنگمون

تغییر از خودمون شروع میشه 

خیلی ها اگاه شدن 

و دیگه درست رفتار میکنن تا کمتر اسیب ببینن از ی مشت پیر خرفت 

تغییر از خودمون شروع میشه خیلی ها اگاه شدن و دیگه درست رفتار میکنن تا کمتر اسیب ببینن از ی مشت پیر خ ...

با رعایت ادب میشه همه کار کرد

با همسرشون باید صحبت کنن تا بهشون کمک بشه

۷ ساله اینجوریم از گل کمتر نگفتم عزیزم ولی این حس کرده من حالیم نیس بی عقلم که بهم برنمیخوره

اینبار داخل منزلتون حرمت بزارید دعا بخونید که خدا مهرو محبت بندازه بینتون...اینبارم امتحان کنید

ایشون به مادر شوهر من ب نخورده که یه کفکیر غذا بکشه جلو مهمون برات از نوش کمتر ....تا بفهمه بزرگتر چ ...

شما ابدا محلش نگذار 

اونروزایی که زر مفت میزد ناراحتت میکرد، مگ ب فکر روحیه و روان و شخصیت شما بود؟ 

ک الان شما ب فکرش باشی 

تغییر از خودمون شروع میشه خیلی ها اگاه شدن و دیگه درست رفتار میکنن تا کمتر اسیب ببینن از ی مشت پیر خ ...

حالا مادر شوهر من پیرم نیس ولی قشنگ جلو جمع میخواد نشون بده از من خوشش نمیاد ... مثلا ببینه از فامیلاش باهام گرم گرفتن بدش میاد 

اینبار داخل منزلتون حرمت بزارید دعا بخونید که خدا مهرو محبت بندازه بینتون...اینبارم امتحان کنید

حالم ازش بهم میخوره خیلی تو این هفت سال هر وقت رفتم خونش با گریه برگشتم البته گاهی میگفت حلالم کن یا به پسرم چیزی نگو خخخخ ولی بعدش بدتر از قبل

با رعایت ادب میشه همه کار کردبا همسرشون باید صحبت کنن تا بهشون کمک بشه

همسرم بهش تذکر داده بارها ...حتی یبار همسرم گفت بهم پاشو وسایلتو جمع کن بریم گفت باشه برین زودتر اصلا براش اهمیت نداشت پسرش ناراحت شد

حالم ازش بهم میخوره خیلی تو این هفت سال هر وقت رفتم خونش با گریه برگشتم البته گاهی میگفت حلالم کن یا ...

ببین کینه ها نگیر دیگه ....حالتو حس کردم بهت یه پیشنهادی دادم ....لطفا ذهنتون پاک کن فقط اینبار