2777
2789

من دو سال پیش بینیمو عمل کردم بعد الان بعد دو سال چند روز بود سرما خورده بودم آبریزش داشتم بعد الان یهو  دیدم که یه نخ بخیه ازین آبی رنگا که جذبی نیس داخل بینیمه داخل پوسته نمیشه درش اورد 

اونموقع دوسال پیش که عمل کردم بخیه های روی بینیمو کشیدن ولی داخل بینی رو گفت خودش میفته و جذب میشن .اون سوراخ بینیم افتاده ولی این یکی بالای سوراخ دماغم یه نخ آویزونه خیلی نگرانم .نکنه بگه نمیشه درش اورد یا باید جراحی بشه ؟برم پیش دکتره خودم ؟

کسی تجربه داشته ؟عفونت نکنه تا حالا نوبت بده برم پیشش؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استرس نگیر 

اگ میخواست عفونت گنه تا حالا عفونت کرده بود 

فردا تو اولین فرصت نوبت بگیر برو با دکترت در میون بذار

در پی آن همه خون، که بر این خاک چکید🕊️🌱ننگ مان باد این جان،شرم مان باد این نان،ما نشستیم و تماشا کردیم…😔
استرس نگیر اگ میخواست عفونت گنه تا حالا عفونت کرده بود فردا تو اولین فرصت نوبت بگیر برو با دکترت در ...

نه نگرانیم اینه که نشه درش اورد و تو پوستم گیر کرده باشه 

بکش میاد بیرون من چی بگم 40 روزه عمل کردم اومدم داخل بینی ام رو کرم بزنم یه سوزش عمیقی گرفت نخش آویز ...

حالا تو چون تازه عمل کردی طبیعیه من اخه دو ساله عمل کردم

نه نگرانیم اینه که نشه درش اورد و تو پوستم گیر کرده باشه

ن اینجوری نیست 

مطمن باش چیزی نیست فردا برو نگران چیزیم نباش

در پی آن همه خون، که بر این خاک چکید🕊️🌱ننگ مان باد این جان،شرم مان باد این نان،ما نشستیم و تماشا کردیم…😔