2777
2789
عنوان

دارم له میشم خدا😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 67 پست
همینه دیگه من الت شیفتت کاریمه ولی دیدم شبیه شمارو( کسایی که از نور ممکنه ازرده شن ، خودشونم توی تار ...

بخدامیام میگم فقط بذاربگذره تولدم دلم چقدروشن واروم شدباهتون حرف زدم بخداراست میگم انگارآب ریختی روآتیش 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیلی خوب نوشتی میگم اینارو فقط ازخدامیخوام جسارتوشوبهم بده نمیدونم چرانمیتونم بگم ترس نیستاحسمیکنم غ ...

فهمیدم باید باور کنی تو دختر خوبی بودی و هستی بقیه ببخشیدا یه مشت نادون بودن ،،، مردا زنای شجاع رو دوست دارن مطمئن باش خیلی خلاصه و ارام بگی عاشقت ترم میشه  غرور یه حور بیماریه ( ببین اینهمه سال به حرف اینو اون بودی یبار به خودت حال بده الان که طرفتو اینقدر دوست داری و ظاهرن مرد خوبیه تلاش کن از دستش ندی عشق مراقبت میخواد ، ایرادی نداره بهش بگو نمیدونم چرا نگفتم غرور بود ترس بود اما میدونم عشقم بهت از جفتش بیشتره برای همین گفتم بهت داستانو،،، باور کن مردا ارزشون همینه که سوپر من یه زن باشن ، این مرد نه شوهر سابقته نه پدر نه هیچکس ،،، کنارش باشی اونم هست ( سختش نکن  یه نسخه ویژه هم بهت بدم چون بچه خوبی هستی 😁 ببین بشین به بدترییییین اتفاقی که باید بیفته فکر کن توی این موضوع ، ینی بدتریناااااااااا بعدش خودت متوجه میشی این اتفاقا میفته توی زندگی دقیقا برای اینکه بفهمیم طرفمون واقعا یار ماعه یا نه ، شک نکن موهبت خدا صرفا حال دادن نیست گاهی با بعضی اتفاقا میخواد خودت بفهمی کجای کار وایسادی) 

تتو ارتیستم و گرافیست و دانشجوی دکتری ( حقوق بین الملل) 
بخدامیام میگم فقط بذاربگذره تولدم دلم چقدروشن واروم شدباهتون حرف زدم بخداراست میگم انگارآب ریختی روآ ...

تحفه ای دختر😂 همچین میگه تولدمه♥️♥️ اولا مبارکه دوما کی خبر داره برای من دو دقیقه دیگه بدترین اتفاق نیفته ؟ از الان زندگیت بهترین استفاده رو بکن و اتفاقا عالیه که تولدته همین روز وقتشه بهش بگی و بگی که بابتش کادو نمیخوای همین که احازه داشتی بگی کادوعه 

فهمیدم باید باور کنی تو دختر خوبی بودی و هستی بقیه ببخشیدا یه مشت نادون بودن ،،، مردا زنای شجاع رو د ...

۳بارخوندمش🥺🌱نکنه تراپیستی دخترانقدحس خوب مگ میشه یه آدم بتونه بایه پیام انتقال کنه شایدحکمت خداواقعااینه ک بهش بگم مرسی که دیدم ونسبت ب این موضوع تغییردادی هرزمان خواستم بگم میام دوباره پیامتومیخونم دوباره جسارت داشته باشم چنان صحبت کردی دوست دارم الان بیدارش کنم بهش بگم مشکلم حل بشه تاقیام قیامت دعات میکنم بی شک بلهرخوشحالی من توام انرژی وبرکتشوتوزندگیت میبینی ❤️❤️❤️

تحفه ای دختر😂 همچین میگه تولدمه♥️♥️ اولا مبارکه دوما کی خبر داره برای من دو دقیقه دیگه بدترین اتفاق ...

😂🤦‍♀️اخه برا تولدم برنامه ریزی کرده خودش نمیدونه من خبردارم قایمکی فهمیدم نمیخوام بزنم تو پرش ازیناس ک صداش درنمیادمیریزه توخودش توتنهاییاش سیگارپشت سیگارمیکشه خیره میشه ب درودیوار منن ک دیوونه اینوتواین حالت ببینم انقدجیغ جیغ میکنم🤦‍♀️😂

راستی خسته نباشی❤️🌱

فدای چشمات خسته که هستیم پوکیدیم دیگه😂😁 ولی زندگی همینه ،،، کاش من یه شوهر داشتم با کلی بدهی ولی حداقل میشد بگم یه چیزایی دارم😂😂🤦🏻‍♀️ والا بخدا ، دنبال گریه کن میگردم پاسه سر قبرم 😂🤦🏻‍♀️ با این حال بازم با اینکه خیلیا میگن مثه کافرایی میدونم خدا خودش بازیو بلده میدونم چیزی که برای من یا تو گذاشته چیزیه که برامون‌خووووبه ،،، شربت تلخ اهن بچگی بد بود اما واحب بود، تلخی و درد بخشی از زندگیه دیگه گریه نکن. ( خطا کردی مثل همهههه) با عقلت درستش کن ، با عقلت با یارت هر کی خر فکری کرد به درک والا 

😂🤦‍♀️اخه برا تولدم برنامه ریزی کرده خودش نمیدونه من خبردارم قایمکی فهمیدم نمیخوام بزنم تو پرش ازین ...

وای دق میدی ادمو😐😂 بخدا 

برنامه ریخته که ریخته خیلی شوهری هم نباش حالا ، بهش بگو تازه میگم که بگو بیا اینو گفتم بهت که کادو دیگه نخری😂 منتم بزار تازه ( بابا مردا دیگه نخوان مشکل زنارو حل کنن به چه دردی میخورن ،،، تخت پادشاهی که نداره طفلی یکیه مثه خودت ، بهترین حرکت توی روز تولدت اینه که بشینی بگی این ینی بزرگ شدم خانم شدم ) پاشو جم خودتو ده🦶🦶

فدای چشمات خسته که هستیم پوکیدیم دیگه😂😁 ولی زندگی همینه ،،، کاش من یه شوهر داشتم با کلی بدهی ولی ح ...

دورازجونت نگواینجوری بخودت بیوتو خوندم سنی نداری که ازدواج دیرنیس ولی درست ازدواج کردن قشنگه بخدایه مردمیتونه توروباخاک یکسانت کنه قشنگیاتوعزت نفستوهمه چیتوازت بگیره یه مردمیتونه ازتویه پرنسس بسازع هواست باشه وقتی داری انتخاب میکنی ب هربی سروپایی دل نده من جفتشوتجربه کردم من۲۹سالمه بگم ۷۰درصدموهام سفیدباورت میشه؟!)ولی سفیدخیلی خوشگل انقددوسشون دارم)بازم دلیل دوست داشتن موهای سفیدم همسرمه گریه هان برای اینه میگم من بایدلذت ببرم ازالانم چرابایدیه کثافتی ک ازگذشته بیخ ریشمه گندبزنه ب همه 

وای دق میدی ادمو😐😂 بخدا برنامه ریخته که ریخته خیلی شوهری هم نباش حالا ، بهش بگو تازه میگم که بگو ب ...

شوهری نیستم😂نمیدونم چجوری بهت بگم میدونی مث چی میمونه انگا که چندوقت ی جانگهت دارن عذابت بدن آب ودون ندن بهت یهوآزادبشی یهوآب ودونت به وقت دیدی چقدبرات عزیزمیشه شیرین میشه نمیخوای دیگ اون آزادی وازدست ندی بخداقسم عذابی شوهرسابقم ب من داد صَدام به اسیرا نداد

فدای چشمات خسته که هستیم پوکیدیم دیگه😂😁 ولی زندگی همینه ،،، کاش من یه شوهر داشتم با کلی بدهی ولی ح ...

یه روز خیلی نزدیک ازدواج میکنی قول میدم بهت بعدانقدحرف میزنی که حرفات تموم میشه فقط ب درودیوارنگاه میکنید😂😂😂

۳بارخوندمش🥺🌱نکنه تراپیستی دخترانقدحس خوب مگ میشه یه آدم بتونه بایه پیام انتقال کنه شایدحکمت خداواق ...

توام یه جیزایی بلدی یه روزی بدرد ما میخوره ، ( تو خودتو باور کن کافیه) تو بد نیستی کار بد نگردی ،،، کسی بهت نگفته پنهان نکن ،،، همین . میدونی اگر شوهرت دوست داشته باشه انگار دمیا رو بهش دادی وقتی شفاف همرو میگی ولی اگه نداشته باشه همینجا میشه نقطه ای که ممکنه بلانسبت بعدن میگفتی ایکاش میگفتم ری اکشنشو میدیدم بار دوم دووور از جونت ضربه نمیخورم( صادققق باش باهاش همه چیو بگو همین نق نق های امشبتم بگو اصلا بده دیتش بخونه) 😂 با این زن گرفتنش 

درست میشه همه چی زمان بده امان بده ♥️✌️

شوهری نیستم😂نمیدونم چجوری بهت بگم میدونی مث چی میمونه انگا که چندوقت ی جانگهت دارن عذابت بدن آب ودو ...

بیا نیسش باز شد دخترمون😂♥️ سخت هست به حد کافی یه حوری سختش کردی خدایی خوندم تنم لرزید 😁 باشه باشه شوهری نیستی ، ( ولی جدی اونم شانس اورده ها بعد پنج سال انقدر دوسش داری ، منتها یکم خلو‌چلی خودتو دست کم میگیری) تو سری لازمی