2777
2789
عنوان

دارم له میشم خدا😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 67 پست
خب قربون شکلت برم ، من دارم بهت همینو میگم دروغ برای مردا از پول بدتره، بهش نگی بخدا بد تر میشه خدای ...

میگم حتمااینهفته میگم بایدبگم زندگیمونجات بدم زندگی وبراجفتمون زهرکردم

گوش نمیده ، با نزول اینا بدتر میکنه ،،، اتو میده دستش غرورش له میکنه چی بگیم

😔😔😔ببین انقدنزول داره بالامیره تابه ابجیم میگم نمیدونی چیشدبدبخت میگ یاحسین بازم بدهی بیشترشد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای واای عزیزممم ♥🥺آخه چرا طلاق خداروشکر مشکلتون با پول حل میشه و جانی نیست .پول یه ماشینه دیگه میلی ...

میگم بهش خیلی منو مصمم کردیدسرتصمیمم واقعاممنون ازلطفتون

برام خیلی دعاکنید

میگم بهش خیلی منو مصمم کردیدسرتصمیمم واقعاممنون ازلطفتونبرام خیلی دعاکنید

قربونت

برو‌حتماا بگو.

دعای خیر ما پشت سرت

برات آیت الکرسی میخونم♥🌱

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

حالا تو بمیری وخود کشی کنی اونجوری که ابروت بیشتر میره در ضمن یه دکتر روانپزشک هم خودت نشون بده مشکل ...

خودمم میدونم افکارم خیلی پریشون۶صبح هرشب ب زورمیخوابم عاشق شبم ازصبح وظهربیذارم خبرم مربی ام هستم 😔😔دیگه انرژی برای شاگردام ندارم

😭😭چجوری بهش بگم باچ رویی بگم همسرم خیلی مظلوم خیلی😭😭من میمیرم اگ بخوام غصه اشوببینم

اول از همه برو دکتر تراپی کمکت کنه قوی تر شی ویتامین بده بهت ، که یه اتفاق رو به فاجعه تبدیل نکنی، خیلی وقتا گریه لازمه اما زیادیش علتش واقعا به موضوع ربطی نداره، عیبی هم‌نداره افسردگی ماله ادمیزاده همه هم داریم، گریه ی زیاد تابلو ترت میکنه ، چجوری بگی؟؟؟ بشین کنارش اروم از اول بگو ، بگو اینجوری شد فکر نمیکردم نتونم حلش کنم اما نتونستم، کسی از تو به من نزدیک تر نیست ، دارم داغون میشم چون هم ندارم هم بهت نکفتم ،، بجای تو فکر کردم معذرت میخوام ، الانم مجبور نیستی مشکل منو حل کنی اما فکر کردم دونستش حق توعه ، اگر نگم بده. ،، به همین سادگی

تتو ارتیستم و گرافیست و دانشجوی دکتری ( حقوق بین الملل) 
خودمم میدونم افکارم خیلی پریشون۶صبح هرشب ب زورمیخوابم عاشق شبم ازصبح وظهربیذارم خبرم مربی ام هستم 😔 ...

همینه دیگه من الت شیفتت کاریمه ولی دیدم شبیه شمارو( کسایی که از نور ممکنه ازرده شن ، خودشونم توی تاریکی ان باید متوجه باشی ما ادما بهم نیاز داریم غرور دارمو مظلومه دیگه کار نمیکنه ازدواج کردی مرهم باشی اونم همینطور ،،، بهش بگی حالا بهتر نشد بیا بگو انصافا 

میگم قول میدم میام اینجابهتون میگم ولی امروز فردانه نمیخوام قبل تولدم حال بدبهش بدم ۲۸تولدمه

واسه بچه دار شدنت هم زوده اول خودت کامل تر شو باد ایشالا مامان هم میشی چیزی که خدا بخواد میشه بزور دعا اینا نمیشه دخی

اول از همه برو دکتر تراپی کمکت کنه قوی تر شی ویتامین بده بهت ، که یه اتفاق رو به فاجعه تبدیل نکنی، خ ...

خیلی خوب نوشتی میگم اینارو فقط ازخدامیخوام جسارتوشوبهم بده نمیدونم چرانمیتونم بگم ترس نیستاحسمیکنم غرورم نمیذاره یافک میکنه بی دست وپام من ازبچگی روپای خودن وایسادم حتی جلوبابامم دست درازنکردم خرج همسرقبلیموخودم میدادم الان همسرم برام ماهیانه میزنه بااینکه خودم شاغلم نمیتونم هضم کنم بهش میگم نزن دعوام میکنه میگ زن منی سرکارم میری بایدخرجی بگیری ازم اصلاحس بدی دارم ب همه چی زندگی قبلم منوبدبین وضعیف کرده😔

واسه بچه دار شدنت هم زوده اول خودت کامل تر شو باد ایشالا مامان هم میشی چیزی که خدا بخواد میشه بزور د ...

من کلی شاگرددارم عین بچه های خودمن خیلی دوسشون دارم میگم ک اصلابرامن مهم نیس مامان بشم فقط دوست دارم باباشدن همسرموببینم🥺