2777
2789
عنوان

همه بیاین عکس منو شوهر عوضیم و ببینید نظرتونو راجبش بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 32234 بازدید | 434 پست
یه بنده خدایی میگفت 40 سال با اخلاقای بد و اذیتای شوهرم ساختم چون بهم وفادار بود! نمیدونست حتی بهش و ...

چون استانداردشون برای موندن خیلی سطحش پایینه.

انگار فقط برای خیانت باید رفت دیگه باقی چیزا عیب نداره.

من یادمه روزی که رفتم دادگاه از همسر سابقم جدا بشم علت تصمیمم رو یکی از کارمندای اون جا پرسید براش توضیح دادم گفت خوش به حال دل خوشت همین که خیانت نمی کنه،،دست و دل بازه،،توهین نمی کنه دست بزن و اعتیاد نداره یعنی عالیه فکر کردی بعدی بهتر از اینه نه بدتره گفتم باشه تو درست میگی همیشه آدمو با بدترین چیزا الکی دل خوش می کنین در صورتی که هر مشکلی به اندازه ی خودش بزرگه.

بعضی وقتا هم باید آدم زاد از خودش تشکر کنه بابت تمام روزای سختی که گذروند و دوام آورد....................

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عشقش بخوره تو سرش .. این آدم تو خانواده ای بزرگ شده که نه تنها هیچ ارزش و احترامی برای زن قائل نیستن ...

برن گمشن بابا! خانواده شوهر منم خیانت توشون به حدی نرماله که اگر زن اعتراض کنه کتک هم میخوره! بخاطر همین همیشه انتظار این کارو از شوهرم دارم و اگر کاری کرد تعجب نمیکنم، ولی قطعا جدا میشم! وقتی بابت چیزی بهم تیکه میندازه میخوام خفش کنم! چون خودش باعثشه، خجالت هم نمیکشه!

کاربری مخفیمه که راااااااحت باشم، راحته رااااااحت، میدونی راحت یعنی چی؟

میفهمم عزیزم، این تصویر رو ساختی تا مرهمی بشه برای دردات، ولی مرهم نیست جانم، مخدره، زندگیتو نابود م ...

مرسی از وقتی که برام گذاشتی و حرفای مفیدت🥲🙏🏻 

سعی می‌کنم مشکلمو با یه روانشناس درمیون بزارم با اینکه هیچوقت راضی به اینکار نبودم برای جدایی از این آدم که جونم براش در میره پا تو مطب دکتر بزارم و راهکار بخوام ..

ولی حتما اینکارو می‌کنم فقط چون حس می‌کنم دوست دختر داره و این داره عذاااابم میده 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
اسی تو یه تاپیکت شات گزاشتی زندان رفته؟ اعتیاد داشته؟ بابا بخدا اینو از تو سطل زباله م درمیاوردی انق ...

🤣🤣🤣 اره 

عزیزم من بعنوان کسی که حدودا ده سال از شما بزرگتره و عشق رو تجریه کرده یه چیزی میگم تا تهش برو…شما مفهوم عشق رو بد متوجه شدی عشق مثل نور میمونه باعث میشه تو و همسرت هی جوونه بزنید کنار هم رشد کنید( با همه سختی ها و موانع) اما خود این اصول داره من به این نتیجه رسیدم چسب یک رابطه عاشقانه دو چیزه احترام و اعتماد! این دوتا باااااااااید باشه و حفظ بشه تا اون رابطه عاشقانه عمیق تر بشه و جوونه بزنه شما هردوی اینارو از دست دادین! هیچ ادمی کامل نیست همه ما قطعا ایراداتی داریم ولی بعضی از ایرادها خیلی عمیقه و همه چیز رو تحت الشعاع قرار میده ضعف های اخلاقی همسرت و تاثیرش روی الان خودت رو اصلا نادیده نگیر تمام اینا چراغ قرمزایی هستن که تو هوشیارتر بشی! اسم حس تو به این اقا عشق نیست وابستگی عاطفیه و هرچقدر ادامه پیدا کنه بدتر هم میشه! 

چون استانداردشون برای موندن خیلی سطحش پایینه.انگار فقط برای خیانت باید رفت دیگه باقی چیزا عیب نداره. ...

شوهر اون زنه قبلنا خییییییییییلی بد بود! دست بزن داشت اونم از نوع خیلی شدیدش، بددهن، بیکار ، بد دل و شکاک، همش توهم میزد، بخاطر توهماتش هم زنه رو کتک میزد، توی جمع زنشو مدام سکه یه پول میکرد، زنش خیلی محدود بود! دلش خوش به وفاداریه شوهرش بود که عنتر خان در اون حدم چمش بار نداد دل زنش خوش بمونه!

شوهرم میگفت فک کنم اعتیادم داره  

البته الان پولدار شده و تنها ویژگی مثبتش همینه

کاربری مخفیمه که راااااااحت باشم، راحته رااااااحت، میدونی راحت یعنی چی؟

شوهر اون زنه قبلنا خییییییییییلی بد بود! دست بزن داشت اونم از نوع خیلی شدیدش، بددهن، بیکار ، بد دل و ...

ماشاالله کلکسیونی از بدیه برای خودش.😐😐

بعضی وقتا هم باید آدم زاد از خودش تشکر کنه بابت تمام روزای سختی که گذروند و دوام آورد....................

مرسی از وقتی که برام گذاشتی و حرفای مفیدت🥲🙏🏻 سعی می‌کنم مشکلمو با یه روانشناس درمیون بزارم با این ...

برات عمیقا دعا میکنم که خدا دستت رو بگیره🥹

دعا میکنم به این نتیجه برسی دوست دختر داشتن و نداشتنش بعد از اینهمه حرمت شکنی مهم نیست، مهم اینه که هیچوقت قدرت رو ندونست و بهت احترام نذاشته و تو خانم به این زیبایی و مهربونی لایق احترام و محبت هستی♥️

عزیزم من بعنوان کسی که حدودا ده سال از شما بزرگتره و عشق رو تجریه کرده یه چیزی میگم تا تهش برو…شما م ...

ممنونم از وقتی که برام گذاشتی مهربون ❤️ 

چطور میتونم از این وابستگی خلاص بشم ؟ من قبلا دوستای صمیمی زیادی داشتم و آدم سرزنده و شادی بودم ولی اون دونه دونه با نقشه و بطور وحشتناکی ( داستانش طولانیه ) دوستامو ازم به بدترین شکل گرفت و گفت بخاطر خودت اینکارو کردم که به راه بد کشیده نشی و زندگیمون خراب نشه .. خلاصه همه رو ازم دور کرد 

من الان خیلی تنهام درواقع جز اون هیچکس و هیچ دلخوشی و پناهی تو زندگیم ندارم 

چقدر بددهن و بیشعوره .تاپیک جدیدتو دیدم قفل کردی نتونستم چیزی بگم اصلا لیاقتتو نداره معلوم نیس از چی ...

دوست دختر داره می‌خواد از شر من خلاص شه