2777
2789
عنوان

همه بیاین عکس منو شوهر عوضیم و ببینید نظرتونو راجبش بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 35448 بازدید | 442 پست
علت اصلی مخالفتشون این بود که خانواده ی شوهرش خیلی پولدار و از طرفی خیلی پول پرست و فخر فروشن. خانوا ...

امیدوارم‌زندگیشون خوب شه از لحاظ باطنی (: 

من همیشه فکر میکردم اینایی که همسنن خانم زودتر ب خاطر زایمان و... شکسته شه وپیرتر از اقا به نظر برسه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه دعا نگرفته عزمتو جزم کن بزن در کونش ببین چجوری واق واق میکنه منو ببخش من بدون تو میمیرم و فلان .. ...

یک درصد اگه قرار باشه برگرده و آشتی کنم باهاش دست روم بلند کنه دیگه مثل عقب مونده ها همینجوری نمیمونم درجا میرم پزشک قانونی 

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻
همین الانشم شدم 🙌🏻 میدونی بخاطرش چند بار به چه مرحله ای از فشار روحی و روانی رسیدم که خودکشی کردم ...

میدونم، برای همین میگم فکراتو بکن! زجرت میده و ذره ای دلش نمیسوزه، ذره ای قدردان نخواهد بود! مردی که دوستت داشته باشه انقدر عذابت نمیده! من هیچوقت عشق شوهرمو قبول نمیکنم و نخواهم کرد، چون اذیتم کرد و میکنه، چون درک نمیکنه! در عرض چند ماه چند تا تار موهام سفید شد! الانم که هزارتا درد روحیو جسمی دارم و دیگه در توانم نیست به زندگی برسم بهم تیکه میندازه! یادش رفته خودش مسببش بود، وگرنه من هم به زندگی میرسیدم هم به خودم!

می بینه دارم تلاش میکنم که سر پا بشم ولی نه تنها کمک نمیکنه کنایه هم میزنه!

اسی مردی که اذیتت میکنه همیشه همینه، منتظر تغییر نباش! حتی اگر ادعای عشق کرد

کاربری مخفیمه که راااااااحت باشم، راحته رااااااحت، میدونی راحت یعنی چی؟

عزیزم این نه قیافه داره نه تربیت درست روانی هم هست ،ولش کن فقط مواظب خودت باش برات دعا میکنم بتونی ا ...

برام دعا کنید که خیلی به این دعاتون نیاز دارم مرسی 🥲🤌🏻❤️

علت اصلی مخالفتشون این بود که خانواده ی شوهرش خیلی پولدار و از طرفی خیلی پول پرست و فخر فروشن. خانوا ...

خب په همون بوده استارتر اینو قبول کرده با این قیافه اش .پول داشته فقط

امیدوارم‌زندگیشون خوب شه از لحاظ باطنی (: من همیشه فکر میکردم اینایی که همسنن خانم زودتر ب خاطر زایم ...

انشالله 

نه این چیزا ژنتیکیه من خودم ۱۱ سال از همسرم کوچیک ترم اما از ظاهر این اختلاف سنی نشون نمیده یکی هم برعکسه.

بعضی وقتا هم باید آدم زاد از خودش تشکر کنه بابت تمام روزای سختی که گذروند و دوام آورد....................

خب په همون بوده استارتر اینو قبول کرده با این قیافه اش .پول داشته فقط

نه من استارتر رو نگفتم.

بعضی وقتا هم باید آدم زاد از خودش تشکر کنه بابت تمام روزای سختی که گذروند و دوام آورد....................

میدونم، برای همین میگم فکراتو بکن! زجرت میده و ذره ای دلش نمیسوزه، ذره ای قدردان نخواهد بود! مردی که ...

عشقش بخوره تو سرش .. 

این آدم تو خانواده ای بزرگ شده که نه تنها هیچ ارزش و احترامی برای زن قائل نیستن .. که حتی خیانت مرد به زن رو کاملا نرمال میدونن ولییییی معتقدن اگه زن کوچک ترین خطایی ازش سر بزنه باید درجا بکشنش دیه شو بدن 

اوهوم :) دقیقا با این ذهنیت زندگی می‌کنم که یه روزی پشیمون بشه از تک تک ضربه هایی که بهم زده و رفتار ...

میفهمم عزیزم، این تصویر رو ساختی تا مرهمی بشه برای دردات، ولی مرهم نیست جانم، مخدره، زندگیتو نابود میکنه، به این تصویر عادت نکن، چون میدونم میگم، این تصویر تحقق پیدا نمیکنه.

به این فکر کن چشم به هم بزنی شدی یه خانم میانسال!

زندگی عین برق و باد میگذره، رها کنی و درد بکشی هم میگذره، بمونی و زجر بکشی هم میگذره، اما وقتی ۵۰-۶۰ سالت شده از کدومش راضی‌تری؟

حتما حتما با مشاور صحبت کن.

دور از جونت ادمی که مبتلا به سرطانه یه شبه خوب نمیشه، اما با کمک و امید، احتمال بهبودش خیلی بالاس.

شما هم همینی، قول میدم اگه کمک بگیری خیلی زود حال دلت خوب میشه♥️

یه بنده خدایی میگفت 40 سال با اخلاقای بد و اذیتای شوهرم ساختم چون بهم وفادار بود! نمیدونست حتی بهش وفادار هم نیست

شوهرش خیلی خیلی خیلی بد بودا! نمیدونم چرا با خودش نگفت مردی که از هر لحاظ زجرم داده چس خیانتم میتونه بکنه!؟ عشق به خیانت نکردن نیست، شوهره خوب زجرت نمیده

کاربری مخفیمه که راااااااحت باشم، راحته رااااااحت، میدونی راحت یعنی چی؟