2777
2789
عنوان

همه بیاین عکس منو شوهر عوضیم و ببینید نظرتونو راجبش بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 36348 بازدید | 443 پست
بین عزیزم با تاپیک زدن و فحش دادن بقیه کاری درست نمیشه.دلت به حال خودت سوخت که هیچ بردی زندگی رو،،نس ...

چون همسن بودن خانواده دختر مخالفت میکردن؟؟

از لحاظ ظاهری خانم پیرتر نمیزنه؟

دارم تاپیکاتو چک میکنم! دوس دخترم نداشته باشه بازم تو بیشتر فکر کن! ایشون مستعده اعتیاده، سرخود و خو ...

همین الانشم شدم 🙌🏻 

میدونی بخاطرش چند بار به چه مرحله ای از فشار روحی و روانی رسیدم که خودکشی کردم ؟؟؟

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی چقدرخوشگلی بابااین اصلا لیاقت تورونداره بندازه سطل زباله یه تف هم روش

یه روز که پولدار شدم میدم آدمام بترکوننش

لاشیه شوهرته یا دوستید؟شک نکن مواد مصرف می‌کنه بخدا حیف اون هیکل

چند سال دوست بودیم و الان شوهرمه 

نمیدونم چه چیزی باعث شده که به این ارتباط ادامه بدی، چون داخل صحبت هات هیچ تعریفی از این آدم نکردی و فقط گفتی دوسش دارم، علت دوست داشتنت چیه؟

ما آدم‌ها معمولا یک نفر رو بخاطر این دوست داریم که بهمون حس خوبی بده، از کنارش بودن احساس ارامش بهمون دست بده، واقعا همچین حسی داری؟ یا با تصویر ذهنیت که یه روز قراره پشیمون بشه و اصلاح بشه و به اندازه تو بهت عشق بده زندگی میکنی؟

عکست رو که دیدم واقعا یخ کردم، حیفی عزیزم، خیلی حیفی

هرچقدر بیش‌تر داخل یک رابطه مریض‌گونه بمونه، بیش‌تر به اون فضا عادت میکنی و اگر روزی هم آدم سالم و مهربونی سر راهت قرار بگیره کنارش ارامش پیدا نمیکنی چون به اون شرایط عادت کردی.

اسی این قیافه و قد ک نداره .اخلاق نداره .خانواده درست نداره . زبون چرب و نرمم ک نداره . پول و پلِه م ...

خودمم نمیدونممممم لعنت بهششششششش😭 انقد در حقم بدی کرده و من بازم موندم که همه بهم میگن برات دعا گرفته فکر کن هیشکی باورش نمیشه تو حالت نرمالم اینجوری باشم 

چون همسن بودن خانواده دختر مخالفت میکردن؟؟از لحاظ ظاهری خانم پیرتر نمیزنه؟

علت اصلی مخالفتشون این بود که خانواده ی شوهرش خیلی پولدار و از طرفی خیلی پول پرست و فخر فروشن.

خانواده ی خودش زندگی کارمندی و متوسطی دارن اختلاف طبقاتی داشتن.

از اونور خانواده ی شوهرش گفته بودن سن پسرمون کمه دوست نداریم تو این سن ازدواج کنه به پدر این گفته بودن دخترتو منصرف کن تا پسر ما هم از سرش بپره اما هر کاری کرد نشد.

نه اصلاً این انگار عروسکه اصلاً به زن ۳۷ ساله نمی خوره و شوهرش با خودش شب و روزه از نظر ظاهری.

بعضی وقتا هم باید آدم زاد از خودش تشکر کنه بابت تمام روزای سختی که گذروند و دوام آورد....................

نمیدونم چه چیزی باعث شده که به این ارتباط ادامه بدی، چون داخل صحبت هات هیچ تعریفی از این آدم نکردی و ...

اوهوم :) دقیقا با این ذهنیت زندگی می‌کنم که یه روزی پشیمون بشه از تک تک ضربه هایی که بهم زده و رفتارش عوض شه باهام 🥲میدونم هیچوقت نمیشه هرچی میگذره بیشتر از نرفتن و صبر و طاقت من مطمعن میشه و کارای بدتر و بدتری میکنه باهام 

خودمم نمیدونممممم لعنت بهششششششش😭 انقد در حقم بدی کرده و من بازم موندم که همه بهم میگن برات دعا گرف ...

نه دعا نگرفته عزمتو جزم کن بزن در کونش ببین چجوری واق واق میکنه منو ببخش من بدون تو میمیرم و فلان ... ببین یه عمر مهربون بودی و خوب بودی . یبار جلوش وایسا و بد شو ... فقط اومد 💩خوری نبخشیشا ... بخدا این بیچارت میکنه ... حبس ت میکنه تو خونه تحقیرت میکنه ماشالله دست بزنم داره ..‌ تا ابد تن و بدنت تو خونه خودت میلرزه