2777
2789
عنوان

همه بیاین عکس منو شوهر عوضیم و ببینید نظرتونو راجبش بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 26587 بازدید | 416 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی آنرماله واقعاحس میکنم این بنده خدا مازوخیسم دارهوگرنه این حجم از خودتحقیری اصلا عادی نیست

یکی از بستگان منم همچین شخصیتی داشت 

اگر با یک‌ نفر بود میگفتم با هم مشکل دارن ولی با هر کسی بود طرف از دست آویزون بودنش دیوونه میشد فقط میخواستن به هر قیمتی شده بندازن از زندگیشون بیرون 

به شدت وابسته‌ان و‌شکاک‌

در اصل همسر و همراه نمیخوان‌یه‌عاشق سینه چاک میخوام دربست در اختیارشون‌باشه

دوست عزیزم اونجور ک از تاپیکات متوجه شدم نامزدت هم معتاده هم بد دهنه هم خیانت میکنه، شمام هم فک کنم سنت کم باشه خودکشی هم کردی و جای تیغ و این داستانا

اگر شرایطش رو داری حتما حتما برو پیش روانپزشک و روانشناس نه همسرت 

این تویی ک باید متوجه بشی همچین آدمی لایق موندن تو زندگیت نیست

حتما حتما اینکارو انجام بده که سالها بعد با یه بچه مجبور نشی برگردی خونه بابات

لطف میکنی دوباره عکس بزاری منم ببینم ؟ تحمل خوندن تاپیک قبلیتو ندارم با وجود پیامایی که اینجا دیدم  مطمعنم بخونم حالم بد میشه

دو ساله ازخبرای اینجوری مغز و قلبم با هم میلرزه

نخونده راه حل بهت میدم تو ته دلت از خودت بدت میاد برای همین اعتمادبه نفس نداری و باج میدی .. نیاز به روانشناس و.. هم نداری خودت بشین بنویس چرا از خودت بدت میاد .. خودتو ببخش .. از روزی مودتو ببخشی جلوی ظلم وایمیسی