liliz مدیر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 19256 عنوان تو این هوا دلم خواست شوهر داشته باشم | مشاهده متن کامل بحث + 733 بازدید | 85 پست همین خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅 امروز | 03:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
احمدییییییی عضویت: 1401/09/23 تعداد پست: 781 درست بخونید لطفا نمیدونم شاید من اشتباهی برداشت کردم ولی چیزی که من برداشت کردم اینجوریه شب بخیر برم بخوابم تو هم یکم دیدتو عوض کن خواهشا 💔
liliz مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 19256 خانواده، دوست همجنس ، فعالیت های متنوع، تفریح، ورزش، سرگرمی و.... فعالیت متنوع برا من میشه محبت و توجه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
mohammad_amin_ عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 696 نمیدونم شاید من اشتباهی برداشت کردم ولی چیزی که من برداشت کردم اینجوریه شب بخیر برم بخوابم تو هم یکم ... شما درکل اشتباه متوجه شدی بازم میگم درست بخونید، خداروشکر استارتر که باید بگیره گرفت شب بخیر کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁
one_and_half عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 307 واقعا؟کی گفته؟ من میگم که ۱۵ ساله شوهر کردم. زندگی قصه زیبای خفته و سیندرلا نیست متاسفانه.مردها فقط بخاطر رابطه چند تا دوستت دارم و عاشقتم میگن ولی در حقیقت عاشق رابطه با شمان نه خود شما و احساساتتون
nazi7598 عضویت: 1399/11/06 تعداد پست: 19266 با احتراماین بدبینی هست همه مثل همنیستن ...چارتا زندگی داغون رو نمیشه جمع بست من نگفتم بد گفتم ۱۰_۱۵ درصد محبتن بحث چهارتا زندگی هم نیست این واقعیت ازدواج همیشه عشقم کادو گل و بغل نیست خیلی مشکلات و مسئولین فراتره
mohammad_amin_ عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 696 فعالیت متنوع برا من میشه محبت و توجه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خیر ولی باعث میشه اونا کمرنگ تر بشه، هرچیه بهتر از اینه یک آدمی زخمی بهتون بزنه از بی کسی بدتر بشه کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁
liliz مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 19256 من میگم که ۱۵ ساله شوهر کردم. زندگی قصه زیبای خفته و سیندرلا نیست متاسفانه.مردها فقط بخاطر رابطه چند ... وای چه وحشتناکبرگردی ب عقب باز ازدواج میکنی؟ خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
mpme عضویت: 1403/09/24 تعداد پست: 26 پس من محبت میخوام چیکار کنم؟ به نظرم اول قدر و ارزش خودت رو خیلی بدون و خودت رو خیلی دوست داشته باشو بعله ازدواج درست خیلیم عالیه 👍
احمدییییییی عضویت: 1401/09/23 تعداد پست: 781 شما درکل اشتباه متوجه شدی بازم میگم درست بخونید، خداروشکر استارتر که باید بگیره گرفت شب بخیر ولا عادت ندارم کل کل کنم برا عمین مختصر مینویسم و اشتباه از برداشتم نبود فکر نکن نفهمم و منظورتونفهمیدم دوست ندارم بیشتر کلکل کنم همین 💔
one_and_half عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 307 پس من محبت میخوام چیکار کنم؟ چند تا دوست دختر خوب پیدا کن،یا حیوون خونگی بیار.برای محبت کردن دور مردها رو خط بکش.اینا رو من نمیگم ها،خود مردهای دور و اطرافم میگن.اعتراف میکنن
mohammad_amin_ عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 696 ولا عادت ندارم کل کل کنم برا عمین مختصر مینویسم و اشتباه از برداشتم نبود فکر نکن نفهمم و منظورتونفهم ... ای بابا من اصلا فکری نکردم راجب شما، اصلا هرچی شما میگی کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁
liliz مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 19256 به نظرم اول قدر و ارزش خودت رو خیلی بدون و خودت رو خیلی دوست داشته باشو بعله ازدواج درست خیلیم عالیه ... چجوری خودمو دوست داشته باشم؟خودمو دوست دارم اما گاهی کلافه میشم از زندگیم خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
احمدییییییی عضویت: 1401/09/23 تعداد پست: 781 ای بابا من اصلا فکری نکردم راجب شما، اصلا هرچی شما میگی 😂😂بخدا خندمو در اوردی بازم شب بخیر 💔
mohammad_amin_ عضویت: 1403/09/07 تعداد پست: 696 😂😂بخدا خندمو در اوردی بازم شب بخیر 😑 کاربر آقا هستم، با چندین تعلیقی پیاپی 😂😁
liliz مدیر استارتر عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 19256 چند تا دوست دختر خوب پیدا کن،یا حیوون خونگی بیار.برای محبت کردن دور مردها رو خط بکش.اینا رو من نمیگم ... دوست خوب دارماما جنس محبت زن وشوهربا دوست فرق میکنهنمیدونم شایدمنیاز اونجوری باشه -ببخشید- خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅