2777
2789

اوخی 🥰🥰

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

جدی عزیزم شماره م رو اینجا میزارم یا هم درخواست دوستی بده ذخیره کن هر وقت آمدی لازم نیس بری هتل کلبه ...

ممنوون گلم لطف و محبت شمارو میرسونه با معرفت

انشالله هر حاجتی داری امام رضای مهربونمون برآوردا کن

در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

ممنوون گلم لطف و محبت شمارو میرسونه با معرفتانشالله هر حاجتی داری امام رضای مهربونمون برآوردا کن

قربونت عزیزم 

انشاالله امام رضا زودتر بطلبه بیای گلم 

امیدوارم شما هم هر چی حاجت داری برآورده بشه

رفتی حرم حضرت معصومه دعا گومون باش عزیزم

قربونت عزیزم انشاالله امام رضا زودتر بطلبه بیای گلم امیدوارم شما هم هر چی حاجت داری برآورده بشهرفتی ...

حتما عزیزم

از دعای شما🌹🌹

😭😭😭😭😭

آقاجون بطلب ک سخت دلتنگم 

دلم میخاد بیشینم توی حرمت ی دل سیر گریه کنم 

دوس دارم بشینم ی عالمه براتون حرف بزنم