و از طرف من بگو ک ماروهم بطلبه خیلی وقته نرفتم مشهد انقدر دلم تنگش شده 😭😭😭😭😭
در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
سلام زیارت قبول ان شاالله عزیزم. لطفا نیمه شب هست از ته دلت برای سلامتی و ظهور امام زمان عج دعا کن. گره حل مشکلات خودمون هم تو ظهور مولای مظلوممون هست. ایشون خودشون فرمودن خدارو به عمه ام زینب س قسم بدین که فرج منو برسونن.
لطفا چند بار بگو اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین
خیر ببینی ان شاالله
💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️
ای حرمت مرجع درماندگان اقاجون خودت حاجت تموم حاجت مندارو بده امام مهربونی
خدایا چقدر قشنگه کاش اونجا بودم
It's my first time I living this life,DUH تمام دلخوشی زندگی من اینست••که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯. من دیگه مشکلم با مهاجرت حل نمیشه باید سیارمو عوض کنم😐 " کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود :)" - ✨INTP *
دعا گوی همه شما عزیزان ایشالله اقا جان حاجت همه تونو بده نفری لطفا یه صلوات برای ظهور اقا بفرستین امسال اخرین پاییز بدون اقا جانمون باشه محتاجیم به دعا عزیزان
الهی عزیزمکجایی هستی ؟هر وقت آمدی مشهد خونم و خودم در خدمتت هستم حتما بیا
قم هستم عزیزم از بس هزینه هادسنگین شده دیگه نمیشه مسافرت رفت الان تقریبا ده ساله نیومدم مشهد انقدر دلتنگم
فدااای محبتتت لطف داری🥰🥰🥰🫶🏻🫶🏻
در این دنیا دلی بی غم نباشد...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️