2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زمام میبره تا به شخصیت جدید خودت مسئولیت هات حتی اندام جدیدت کنار بیای 

رفته رفته بهتر میشه و بنظرم حدود ۴سالگی که بچه از آب و گِل درمیاد حالت بهتره 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

راستش هیچ وقت. پوستم کلفت شد.چون استرسی و کمال گرام و بچه هام الویتم هستند،خیلی فشار رومه.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

بعد از بچه اولم سه سال طول کشید خوب بشم

الان بچه دومم ی ماهشه و من داغونم روحی جسمی احساسی

احساس میکنم از همسرم دور شدم

سنم زیاد شده

مادری نکردم برا بچه اولم

خستم

ناراحتم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌹 نی نی تو راهه😍  لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه همه چییییز پس بهترین یاری دهنده خودشه.                           کاربر قدیمی از ۹۴.   تعلیق شده🤷‍♀️ حالا چرا؟؟  کسی پاسخگو نیست.

والا ممکن بود بعد ماه اول خوب شم ولی همدمم کاری کرد که موهام و حتی در هفته یه بار شاید شونه بزنم میدونم افسرده ام و الان ماه ۴ ام هستم و هنوز افسرده و گوشه گیر شدم ،هر کس جای من بود هر روز توهین میشنید از خانواده بدترم میشد

عزیزم همه چی بستگی به خودت داره قطعا آدم قبل بچه دارشدن نیستیم سعی کن شرایط رو درک کنی و خودتو وفق بدی باهاش اگه بخوای دائم حرفهای آی بچه اومد نشد بخوابم آی بچه اومد نشد برم بیرون و... بزنی فقط و فقط خودت آسیب میبینی با برنامه ریزی درست میتونی همون چندماه اول زایمان مدیریت کنی همه چیو 

از نظر جسمی من سزارین بودم تا 6 ماه کار سنگین نمی‌کردم چون بهتره نکنی بعدا عوارضشو میبینی

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

10 سال بعد ازدواجم و ۷ سال بعد عروسی

خیلی از هم دور شدیم و اینکه بچه فاصله میندازه رو قبول نداشتم ولی به وضوح تو زندگیم اتفاق افتاده و اینکه واقعا واقعا واقعا خیلی خیلی خیلی سخته بچه داری😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫فعلا چند روزیه خیلی خسته م ولی خداروشکر من این فرشته رو با کلی خواهش و تمنا از خدا گرفتم

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻