2777
2789
عنوان

دوست پسرم با من ازدواج کنه بدبخت میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 95 پست

عزیزم اون بهش جواب رد داده، اینم گفته میرم کسیو میگیرم که همه جوره بخادم 

تو هم خودتو دست کم نگیر،، همین آشپزی که بلدی یه دنیا ارزش داره، کنارش اخلاق و شخصیت و نجابت هم باشه عالیه 

مگه یه زن باید کار شاغی بکنه تا لیاقت ازدواج داشته باشه!!!

عزیزم اون بهش جواب رد داده، اینم گفته میرم کسیو میگیرم که همه جوره بخادم تو هم خودتو دست کم نگیر،، ه ...

حداقل اون ده برابر از من خوشگلتر بود حتی اگه شاغلم نبود عرضه داشت ولی من عرضه هیچیرو ندارم 

من جز اینکه دلشو بشکونم کاری دبگه ای بلد نیستم

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حداقل اون ده برابر از من خوشگلتر بود حتی اگه شاغلم نبود عرضه داشت ولی من عرضه هیچیرو ندارم من جز این ...

تا دخترا اینجوری فکر میکنن، خوشبخت هم نمیشن 

خب دلشو نشکن، زن زندگیش باش، زندگیشو بساز

خوشکلی زود عادی میشه،،،

اصلا خودتو با دیگری مقایسه نکن، خودتو با خودت و شرایطتت بسنج!

واییییی از خداشم باشه مگه چ پوخی هس

من اگه خوب بود که تا الان یدونه خاستگار داشتم که اونم نداشتم حتی عرضه کاری خودمو هم ندارم 

حداقل اون کار خوب داره 

چرا بخام با ازدواج کردن باهاش اونو بدبخت کنم 

راه هست که بشه بره با اون دختره  ازدواج کنه نمیدونم میخام کاری کنم با ی دختر بهتر ازدواج کنه خوشبخت بشه

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

تا دخترا اینجوری فکر میکنن، خوشبخت هم نمیشن خب دلشو نشکن، زن زندگیش باش، زندگیشو بسازخوشکلی زود عادی ...

بخیال سر چیزای کوچیک ناراحت میشه 

اصلا اینا بکنار 

من اگه خوب بودم که تا الان خاستگار داشتم که نداشتم 

تو دختری همین که اشپزی بلدی سنت کمه خداشم باید شکر کنهوظیفه اونه پولدار باشه پول بیاره تو توی رفاه ب ...

کی گفته وضیفشه 

بنظرم جز بدبختی چیز دیگه ای براش ندارم همبن الانش کلی هزینه چرت براش درست کردم