2777
2789

دوست پسرم وقتی رفت خاستگاری اون دختره از شرایط مالی و موقعیت اجتماعی بهتر از من بود 

حالا نمیدونم چرا نظرش عوض شد اون دخترو نخاست 

ولی چرا بیاد با منی که سنم کمه ۱۹ سالمه زشتم  جز اشپزی  چیز دیگ یاد ندارم ازدواج کنم خانواده بی پول اینا 

تقصیر خودمم بود  کاش موقعی که میخاست بره خاستگاری اون دختره اصرار نمیکردم منو تنها نزار نرو 

الان اگه بامن ازدواج کنه بدبخت میشه اخه من چی دارم هم زشتم هم بی عرضه

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

اگر همینطوری که الان برای ما تعریف کردی از خودت جلوی اونم همینطور بگی مطمئن باش یابو برشمیداره و فکر میکنه خودش خیلی خاص و خوبه و ترکت میکنه قطعا ، دیر یا زود.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نترس هیچکس نمیاد خاستگاریت با این سطح اعتماد به نفست 

اون دوس پسرتم چرت گفته نمیاد

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:
نترس هیچکس نمیاد خاستگاریت با این سطح اعتماد به نفست اون دوس پسرتم چرت گفته نمیاد

من کلا زشت بی خاصیتم عرضه هیچ کاری ندارم اگرم بیاد واقعا قرار بدبخت بشه تو زندگیش

یه دختر  کوچولو مهربون که به خودش اومد دید یهو بزرگ شده  دید دیگه از یخمک خردن ذوق نداره یهو دید داره ۱۹ ساله میشه 

اون دختره بهش رید پسره واسه این که حرصشو در بیاره می‌خواد تورو بگیره این برداشت من بود

ولی با اون ازدواج میکرد خیلی زندگیش بهتر بود 

من کلا زشت بی خاصیتم عرضه هیچ کاری ندارم اگرم بیاد واقعا قرار بدبخت بشه تو زندگیش

اره درسته 

بدبخت میشه 

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:
اگر همینطوری که الان برای ما تعریف کردی از خودت جلوی اونم همینطور بگی مطمئن باش یابو برشمیداره و فکر ...

هرکسی باید واقعیت بدونه منم همینجورم 

اره درسته بدبخت میشه

نمیخام فردا بدبخت بشه اون وقت من باید جواب بدم پیش خدا

تو فقط یه چیز مهم و نداری : اعتماد به نفسفقط رو‌خودت کار کن

دیدن واقعیت شده کمبود اعتماد بنفس