2777
2789
عنوان

تغییر اسم مذهبی

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 53 پست
خیلی ها میذارن هر چی باشن بهتر اسم های من در آوری یه عده اسدعا کن عاقبت بخیر بشه اسمش هم خوبهاگه بد ...

دو تا فامیل دارم یکی اسم پسرش گزاشته عباس او یکی دختراش فاطمه معصومه خب بچه ۵ ۶ ساله واقعا یه جوریه معصومه صداش کنی بهش نمیاد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مشکل اینجاس ما همون اسم شناسنامشو صدا زدیم همه به این اسم میشناسنشمن خودم دهه هفتادیم اسم خودم شوهرم ...

به نطرم سخته. همین دخترعموم رفت اسم شناسنامه اش راتغییربده نتونست. حالابرویه سوال بپرس. اگرگفتن به مذهبی تغییربده بزارفاطیما.یاهرچی دیگه که جدیدترباشه. من انتخاب اسم باخودم نبود میخاستم بزارم اویسا. ولی خانواده ام اویسا صداش میکنن. 

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

اسم مامان من سکینه بود عوض کرد .. راحتم بود ! فقط شناسنامش تا بیاد طول کشید ... توروخدا برو دنبالش ب ...

تو روخدا چقد طول کشید چقد زمان میبره شناسنامه بیاد؟اسمی که الان گزاشته مذهبیه یا نه؟پول داد پارتی داشت کدوم شهر؟

تو روخدا چقد طول کشید چقد زمان میبره شناسنامه بیاد؟اسمی که الان گزاشته مذهبیه یا نه؟پول داد پارتی دا ...

عزیزم پروسه دادگاه و ایناش شاید کلا ۲ ماه شد ... شناسنامش یه ۵ ۶ ماه کشید تا بیاد ... اسم الانشم گزاشته سیما  . پارتی اصلا نداشت فقط تو نامه ای ک به دادگاه داد نوشت از بچگی منو سیما صدا میکنن و سکینه رو زندگیم اثر بد گزاشته و... ینی دم دادگاه یه سری ادم تایپ میکنن اونا خودشون بلد بودن چی بنویسن . پولم حدود یه تومن کلا خرجش شد

عزیزم پروسه دادگاه و ایناش شاید کلا ۲ ماه شد ... شناسنامش یه ۵ ۶ ماه کشید تا بیاد ... اسم الانشم گزا ...

تو شناسنامه مامانت ثبت کردن که اسم فلان به این اسم تغییر کرد؟بعد شناسنامه نو میدن یا المثنی؟

یعنی باید همون شهری باشه که شناسنامه ثبت شده؟دعا کن موفق شم

نه عزیزم . مامان من شناسنامش برای شهرستانه از تهران اقدام کرد ! اونا خودشون نامه نگاری انجام دادن ... خودتو نترسون عزیزدلم ... اگر میخوای فردا دقیقشو که مامانم دقیق از کجا اقدام کرد بپرسم همینجا تگت کنم بگم ؟ نمیدونم اول رفت پیشخوان دولت یا کجا میخوای برات دقیق بپرسم

نه عزیزم . مامان من شناسنامش برای شهرستانه از تهران اقدام کرد ! اونا خودشون نامه نگاری انجام دادن .. ...

لطف میکنی گلم یه دنیا دعات میکنم مهرماه سال بعد خدا بخواد عمری باشه دخترم میره مدرسه تا قبل از مدرسه میگم شناسنامه جدیدش بیاد خیالم راحت شه معلما با اسم جدید صداش کنن

تو شناسنامه مامانت ثبت کردن که اسم فلان به این اسم تغییر کرد؟بعد شناسنامه نو میدن یا المثنی؟

اره عزیزدلم صفحه دومش نوشته شده اسم از فلان به فلان تغییر کرد ..حتی تو شتاسنامه ماهم نوشته شد که نام ملدر از سکینه به سیما تغییر کرد . ولی لااقل اسم اصلیش همونه دیگه راجت شد ...بنده خدا هرجا میرف صداش میکردن حالش بد میشد خجالت میکشید ... تو فامیل ما خیلیا کردن ...نازنین زهرا داشتیم کرد هلیا . مهدیه داشتیم کرد گندم . مامان خودم ... دوستم اسمش راضیه بود کرد آفرین . صدیقه داشتیم کرد ستاره،پسرخالم قاسم بود کرد آرش . خواهر زنداییم صغرا بود کرد رویا .. الان دیگه ملت نمیتونن تحمل کنن نترسون خودتو

لطف میکنی گلم یه دنیا دعات میکنم مهرماه سال بعد خدا بخواد عمری باشه دخترم میره مدرسه تا قبل از مدرسه ...

قربونت برم چشم خیالت راحت تا فردا میام همینجا بهت میگم مرحله به مرحله مامانم چیکار کرد❤️

عزیزم اسم ائمه ربطی به عربی بودن و غیر عربی بودن نداره میدونستی وظیفه پدرومادره برای بچه اسم خوب انتخاب کنن؟ و اولین حق بچه گردن پدرومادر همبنه که براش ایک نیکو انتخاب کنن اسم نیکو و بامعنی نه اسم من دراوردی 

(توهین نمیکنم به اسمای بقیه  🌹)

براساس روایات ائمه بهترین نام‌ها، نام‌هایی هستند بر بندگی خدا دلالت دارند. امام باقر(ع) فرموده است:  راست‌ترین و درست‌ترین نام‌ها آن است که به عبودیت نامیده شود و برترین آنها، اسم‎‌های پیامبران است». آن حضرت در بیانی دیگر فرموده است: شیطان هنگامی که بشنود ندا دهنده‌ای ندا می‌دهد: ای محمد، ای علی؛ همان‌گونه که سرب و قلع آب می‌‌شود، او نیز آب می‌‌گردد».

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️