2777
2789
عنوان

تغییر اسم مذهبی

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 52 پست

من دختر دار شدم حتما میذارم

فاطمه و زینب

نام نیکو گذاشتن رو فرزند ثواب داره

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن😭😭🖤🖤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وکیل بگیر اگه راهی هم باشه اونا واردن میرن استشهاد و مدرک و ..جمع میکنن که دو اسمه س و میخواد شناسنا ...

سختی و مشقتش برام مهم نیس فقط میگم راهی که میرم به جواب برسم بعد از کلی دوندگی مخالفت نکنن بگن نمیشه عوض کنی

از یه طرفم میگم رو روحیه دخترم تاثیر نزاره بعدا که بزرگ شه خودش اسم مذهبی دوس داشته باشه و بگه چرا این کار کردین تو دو راهی سختی موندم😔برام دعا کن

وای خدا دقیقا به همین دلیل میگم اسم مذهبی نذارید تو شناسنامه😑

نمیگم بده ها ولی بااینکار حق تغییر اسم یه آدمو ازش میگیرید خب یه اسم غیر مذهبی بزار خودش اگه بزرگ شد و دوسداشت عوض کنه اینجوری اون اسم بهش تحمیل میشه تو کشوری که ما زندگی مبکنیم قانون مزخرفش همینخ

من دختر دار شدم حتما میذارمفاطمه و زینبنام نیکو گذاشتن رو فرزند ثواب داره

این زمونه کسی اسم عربی نمیزاره الان اطراف ما اسم عربی نیس دخترم پیش دبستانی میره دوازده نفرن جز دخترم هیچکدوم اسمشون مذهبی و عربی نیست دلم گرفته

من اسمم مذهبیه اصلاااادوسش ندارم مادر و پدرمم پشیمونن الان طفلی پارسال مادرم و خودم خیلیی تلاش کردیم ...

اسم مذهبی فاطمه و زهرا چون خیلی زیاده تو جامعه عوض نمیکنن ولی میگن اسمای دیگه مثل خدیجه رقیه زینب سکینه چون قدیمی ترن عوض میکنن به همون فاطمه و زهرا

حالا اینکه اسم دیگه بزاری میگن باید کفش اهنی بپوشی

این زمونه کسی اسم عربی نمیزاره الان اطراف ما اسم عربی نیس دخترم پیش دبستانی میره دوازده نفرن جز دختر ...

خیلی ها میذارن 

هر چی باشن بهتر اسم های من در آوری یه عده اس

دعا کن عاقبت بخیر بشه اسمش هم خوبه

اگه بد بود نمیذاشتی 

به حرفهای یه عده اهمیت نده

فردا کاری میکنن منکر خدا هم بشی

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن😭😭🖤🖤

دخترعموم اسم شناسنامه اش زینب بود توخونه صداش میزدن مونا. مابرای عقدش فهمیدیم زینب شناسنامه اشه

همه آقایونی که اینجاهستن احمقن. درخواست دوستی به من بدید بد برخورد میکنم 😏

الان فامیلمون بارداره میگه اگه پسر باشه میذارم محمد ادم زباد مذهبی هم نیس ولی بهش گفتم بااینکار داری اسمو تحنیل میکنی به بچت چون هیچوقت دیگه نمبتونه اسمشو عوض کنه حداقل یه اسم دیگه باشه بزرگ شد اگه خودش دوسداشته باشه میتوته بزاره محمد ولی محمدو بکشی ام عوض نمیکنن

دخترعموم اسم شناسنامه اش زینب بود توخونه صداش میزدن مونا. مابرای عقدش فهمیدیم زینب شناسنامه اشه

مشکل اینجاس ما همون اسم شناسنامشو صدا زدیم همه به این اسم میشناسنش

من خودم دهه هفتادیم اسم خودم شوهرم عربیه البته من نام مستعار دارم شناسنامم برا کارای اداری و ایناس ما با اسم خودمون مشکل نداریم ولی برا دخترم ناراحتم میگم بعدا اسم خودش با همکلاسیاش مقایسه میکنه یا اگه مسخرش کنن چیکار کنم همون اولم ب دنیا اومد تا لحظه اخر میخواستم اسمش بزارم نیلا ولی یهو جو گیر شدم الانم همون نیلا مد نظرمه اما نمیدونم از کجا شروع کنم ذهنم خیلی درگیره

الان فامیلمون بارداره میگه اگه پسر باشه میذارم محمد ادم زباد مذهبی هم نیس ولی بهش گفتم بااینکار داری ...

محمد درسته مذهبی و قدیمیه ولی از مد نمیفته با کلاسم هست خوش اهنگه من همیشه تو ذهنم اونایی که محمدن خوش تیپ و خوش بو و پولدار تصور میکنم😅

کاش منم اسم دخترم میزاشتم محدثه حلما نگار نهال نوشین اینا باز بهترن