2777
2789
عنوان

بدو بیا عکس بزار

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 74 پست

کتابخونه کوچولوم 

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
از کالری شماری بدم میاد در روز دو وعده غذا میخورم ناهار سامن رو یکی کردم الان بهتر پیش میرم

اینجوری چربی شکم زود نمیره

حداقل پنج وعده بخور

ولی کم هجم

آرزوم عاقبت بخیری بچه هام♥💙داداشم بسلامتی سربازیش تمام بشه(ممنون میشم دعا کنید)  سایه مامان و بابام همیشه مستدام باشه♥خاهرام که همه زندگیم هستن همیشه شاد باشن خودمم بشم بنده خوب خدا. 😍🙂                                                                                                                                     تنها یه رفیق دارم تو این دنیا که هم خواهرمه♥ هم همدممه♥ هم رفیقمه💙 از ته دلم از خدا میخام همیشه مواظب خودش و عزیزانش باشه 🙏🏻                                                                                                    یه گروه خیریه دارم میزارم تا کنار هم بتونیم دل بنده های نیازمند خدا رو شاد کنیم                               باور کن حتی با مبلغ کم تو کار خیر شرکت کنی خدا چند برابرش بهت برمیگردونه.    اگه میخای عضو گروه بشی بهم درخاست بده عضوت کنم♥

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الهی قلبونش

خدانکنه عزیزم‌😍 مرسی مهربون

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خونت چقدر به آدم آرامش میده

🥰😍😘

چه تمیزه . من برا پسرم درست کردم همش مرتب میکنم باز می‌ریزه بهم

من بچه‌ ندارم دیگه ، یه پسر دارم که طوطیه😁🫠

اینجوری چربی شکم زود نمیرهحداقل پنج وعده بخورولی کم هجم

نمتونم تا آخر عمرم آخه کالری شماری کنم خیلی کم غذا میخورم برنج ده قاشق نون یک عدد بیشتر پروتئین و سبزیجات میخورم 

آخی چقدر قشنگه اسپند دود کن برای خخخخحرف میزنه

مرررسی

بله شعر میخونه، بشکن میزنه، میرقصه، از همه‌ خانواده بوس میگیره، خرابکارم هست😂