2777
2789
عنوان

بخاطر ی کاسه ماست با شوهرم دعوام شد

550 بازدید | 41 پست

ما طبقه بالای مادر شوهرمینا زندگی می‌کنیم

من کلا نمیتونم بدون ماست غذا بخورم مخصوصا غذا هم برنجی باشه اصلا نمیتونم بخورم یادم نبود ماستمون تموم شده. ترشی .پیاز اینام بغل غذا دوست ندارم امشب قبل شام زنگ زدم ب مادرشوهرم گفتم ی پیاله ماست دارین بیام بگیرم گف اره

بعد رفتم دم پله آورد گف بیا . ی سطل بود تهش اندازه ی پیاله مونده بود گف ببر همینو داشتیم دیگه نریختم تو کاسه

وقتی اومدم بالا شوهرم نگا کرد ب دستم گف اینو چرا رفتی از پایین آوردی همین یزرع ماست و داشتن اونم تو رفتی گرفتی بهم برخورد سریع گفتم بیا ببر پس بده داد زد سرم گف گمشو حوصلتو ندارم دیگه چیزی نگفتم باهاش حرف نزدم سر شامم ماست نخوردم هرچی تو خونم داشته باشم از میوه گرفته تا دوتا بادوم نصفشو میدم پایین ولی خودش نمیخواد ی هل پوک بیاره بالا با اینکه باباش بی پول هم نیس گ بگی دلش میسوزه(ی بار هم من تو خونمون بهش گفتم مامانم سخته صبا بره برا تو نون بگیره وقتی شبا اونجا میخوابیم یا خودت برو بگیر یا همون نونارو بخور ک بعدا جلو مامانم گف دور از برکت ری دم تو اون دوتا نون و صبونه ای ک من اینجا میخورم زنم بهم اینجور گفته)

بنظرتون بهترین کار چیه بچها فردا میخوام کرممو بریزم؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی جان. وقتی نیست. نداری. عادتتو بزار کناررر.

ماست نیست نخور خب🙁😬

بعد به شوهرت میگفتی ،فردا میخرم. میدم بهشون

سلام دوست قشنگم اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡

نه بالا کرم نریز شوهرت ادم نیست بیکاری اعثابت بهم بریزی

شبم خونه مامانت نمون مگه نوکرتونن

کلا راهش اینه همچین مردی را خوته بابات نبر خودتم کم برو

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
بخدا نمیدونستم بخواد بخاطر همچین چیز بی ارزشی دعوا کنه

عزیزم یه راهکار خوب بهت میدم هر چی بگه به چپت بگیر و کار خودت را بکن ادم با ادم بی منطق که وارد بحث نمیشه 

کارخودت را بکن 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
بخدا نمیدونستم بخواد بخاطر همچین چیز بی ارزشی دعوا کنه

ینی اولین بارش بود؟ میگی ک هیچوقت از خونه باباش چیزی نمیاره

فقط 8 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
❌️لایکم نکنید لطفا❌️

حالا جریان ماست ب کنار

لطفا شبها خونه مامانت نخواب 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
اسی جان. وقتی نیست. نداری. عادتتو بزار کناررر.ماست نیست نخور خب🙁😬بعد به شوهرت میگفتی ،فردا میخرم. ...

اخه مادرشوهرم همه چیز از من میگیره بعد من اصلا فک نمیکردم بخاطر ی ماست بی ارزش اینجوری بهم بتوپه

بخدا اگه خودش جای من بود سطلو مینداخت از پله پایین