2777
2789
عنوان

دلم بچه دوم میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 1401 بازدید | 177 پست
الان دیگه مثل گذشته نیست...الان مادرایه 50ساله از من 30ساله بهتر زندگی رو مدیرت میکنن.اوضاع زندگیشون ...

فکر میکنی عزیزم قدیم مادرهاوپر جون تر پر فوت تر زرنگ بودن الان فقط،تلقین که این نسل بهترن این نسل همشون هورمونین

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه میاری تو این دنیای آشوب چی خودمون کم داریم عذاب میکشیم الانم که دیگه دنیارو جنگ و ناامنی گرفته خ ...

واقعا نمیشه فقط ب این چیزا فک کرد تابوده خوبی ها و بدی ها کنار هم بوده جنگ بوده طاعون بوده ولی ادمی محکوم ب بقاست و نمیشه ک بخاطر ناامیدی و جنگ چرخه زندگی رو خاتمه داد

فکر میکنی عزیزم قدیم مادرهاوپر جون تر پر فوت تر زرنگ بودن الان فقط،تلقین که این نسل بهترن این نسل هم ...

نمیدونم‌چی بگم...

انشالله هرچی خیره❤️

سلام دوست قشنگم اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡

بچه میاری تو این دنیای آشوب چی خودمون کم داریم عذاب میکشیم الانم که دیگه دنیارو جنگ و ناامنی گرفته خ ...

انشالله موفق موفق میشن اصلا نگران نباش تا میتونی براشون پس انداز بزار کنار

منم اگر شرایط بود دلم میخواست ولی ۴۰ سالمه و دخترم ۱۱ سالشه همه میگن بی خیال شو لطفا

تورو خدا اگر ظرفیت روحی روانی ندارید نیارید 

الان من ۳۲ سالمه ی پسر ۱ ساله دارم بعضی اوقات از دستش کلافه میشم بس ک دنبالش راه رفتم توی ۴۰ روز ۵ کیلو وزن کم کردم 

خسته ام 😢

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
عزیزم قانع باش ب همین ی دونه چرا وسوسع میشی ..تورو خدا یکی دیگه نیار که باعث بشه تمام آرزوهای اولی ب ...

من دوست دارم ولی هنوز نتونستم خودمو قانع کنم ک بیارم ذهن و قلبم تو کشمکشن

اما نگاه میکنم ک پدرمادرمنم شرایط نداشتن و ۳تا اوردن واقعا مارو خوب بزرگ کردن و چشم و دل سیر 

یا میبینم خیلیا شرایطشون نصف منه و میارن و خوشحالن چجوری؟؟؟؟