2777
2789
عنوان

دلم بچه دوم میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 177 پست
منم اگر شرایط بود دلم میخواست ولی ۴۰ سالمه و دخترم ۱۱ سالشه همه میگن بی خیال شو لطفا

تنهایی واسه دخترا سختتره دخترمن ک خیلی اذیته اصا بیشتر افسردگی من بخاطر تنهایی و بهونه گیری دخترمه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

داره ۸میشه

بچه میاری تو این دنیای آشوب چی خودمون کم داریم عذاب میکشیم الانم که دیگه دنیارو جنگ و ناامنی گرفته خدا همین بچه اتو برات سالم نگهداره،بیخیالش شو...بخدا که من میگم اونایی بچه ندارن راحتن خودشون خبرندارن،خودم دوتا دارم انشالله سالم باشن ولی همش دلم براشون میسوزه که تواین دنیا قراره چی سرشون بیاد

شرایط زندگیم برای یه عضو جدید مطلوب نیس

عزیزم قانع باش ب همین ی دونه 

چرا وسوسع میشی ..تورو خدا یکی دیگه نیار که باعث بشه تمام آرزوهای اولی ب باد بره ..خاهر برادر تا وقتی کوچیکن و مجردن پیش همن ..ازدواج کردن رفتن دیگه شریک زندگی هم نیستن

نهایت ماهی ی بار دعوتی بگیرین 

یا گاهی سر بزننن بهم ..وگرنه مشگلات همو ک حل نمیکنن

شما وضعیت زندگیت خوب نیست میخوای یکی دیگه بیاری ازین بدتر بشه ..گناه داره بخدا

ازمن به شما نصیحت نیار خییییلی سختهبچه اولم هممممش بخاطر بچه دوم‌ دعواش میکنم‌ چن بارم زدمش خدا لعنت ...

دخترمن دیگ بزرگ شده خیلی ام همکاری داره ولی خب ۲سال اول سخته ک سختیشم شیرینه شاید شما زود اوردی