2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چون نگرون ایندش نبودن میدادن بچه بزرگا نگهشون داره خودشون دوباره باردار بشن دایی های من با فاصله ۱.۵ سال دنیا اومدن همشونم مامانم نگه داشته

خالق یازان خطی خلایق پوزا بیلمز الله بیرینی قوزیا عالم ییخا بیلمز

شنیده بودم مادربزرگم کلا خونه نبوده کاری به بچه ها نداشته هر اتفاقی برای هر کدوم میفتاد یکی پیدا میشده نجاتش بده یا مسئولیت خونه رو دوش دختر بزرگ بوده 

مادرای الان بیشتر استرس تربیت و سلامت روحی و جسمی و اینده بچشون دارت

شاید باورت نشه الان دوتا شیر خشک گرفته داداشم اورده شده ۲۰۰ هفته پیش دونه ای ۷۹ بود الان دونه ۹۸ خدا ...

اونموقع اصلا شیر خشک نمیدادن اگر شیر مادر نمیخورد شیر گاو البته شنیدم اونا که کشاورزی دامداری داشتن شیر بز میدادن

اونموقع اصلا شیر خشک نمیدادن اگر شیر مادر نمیخورد شیر گاو البته شنیدم اونا که کشاورزی دامداری داشتن ...

الان من شیر چی بدم 🤣بخدا دیگ کم آوردم 

من جایے باختم ڪه فڪر ڪردم دارم به آرزو هام میرسم.
چون فقط مثل حیوانات عشقِ تولید مثل و رفع هوس داشتنچون مثل الان ابزار برای سقط بچه توی دسترسشون نبود ...

نه که حالا شما نسل جدیدا خیلی با شعور و باتربیت و بافرهنگین!!

والا هرچی ادم نخبه و بافرهنگ و دکتر مهندس میبینیم از همون نسل قدیمه وگرنه نسل حالا که ته تهش بتونه تنبونشو بکشه بالا هنر کرده

عزیزم سختگیر نبودن 

مسولیت پذیر نبودن زیاد

بچها یکسره تو کوچه تو جوب

مثل بچهای الان ناز پرورده نبودن

و انقدرم گرونی نبوده

یک لباسی گ برای یک بچه کوچیک می‌شده میدادن بچه دیگه تنش کنه همون لباس ده دست می‌چرخیده

ن اینکه من خودم بشخصه هر مهمونی میخام برم باید لباس های بچهام نو و اتو کرده باشه

همینکه پای تجملات اومد وسط خیلی چیزا خراب شد